Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: 2 x E65 do waszej oceny.

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar Arman
    BMW
    740d F01
    To 745i z Włoch, na dzień dzisiejszy chyba odpada, rozmawiałem ponownie ze sprzedającym właśnie, w celu ustalenia terminu kiedy mogę przyjechać na oględziny, mówi że jednak go nie interesuje zamiana na moje auto bo za drogo chce za niego. "Przecież ja mam najtańszą cenę na allegro, a Pan prawie Najdroższą" - jego słowa.
    Ręce opadają, przecież nie oddam za darmo swojego auta w którego włożyłem tyle pieniędzy, żeby jeździło jak powinno, tych pieniędzy już nie zwrócę co prawda, ale też nie mam zamiaru sprzedawać swojego auta za 23tyś czy mniej nawet.
    Chyba w tym roku nie kupię E65, ciężko mi znaleźć takie 745 jakie chce a jak już znajdę to na zamianę mało kto się zgadza. :|

EDIT :

http://moto.allegro.pl/bmw-745-i-e65...370869348.html - To 745i mnie jeszcze zaciekawiło, ale już też dłuższy czas wisi na allegro, choć mimo wszystko, co powiecie na jej temat?
    Ostatnio edytowane przez Arman ; 20-12-2010 o 00:22

Początkujący Użytkownik Awatar JackRM
    BMW
    '01 E53 X5 4.4 SportPack
    Cytat Zamieszczone przez Arman Zobacz posta
    To 745i z Włoch, na dzień dzisiejszy chyba odpada, rozmawiałem ponownie ze sprzedającym właśnie..
    ja z nim rozmawialem wczoraj. Ma 300tys km nalatane. Uczciwie powiedzial. Wiec podziekowalem.

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Cytat Zamieszczone przez JackRM Zobacz posta
    ja z nim rozmawialem wczoraj. Ma 300tys km nalatane. Uczciwie powiedzial. Wiec podziekowalem.
    HAHAH czyli nie można mówić uczciwie i jesteś tego najlepszym dowodem :)

Uprawnienia umieszczania postów