Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: 2 x E65 do waszej oceny.

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar Arman
    BMW
    740d F01
    Wielkie dzięki Adasio - naprawdę dużo mi pomagasz, choć mam NIE MAŁO pojęcia o E65, to i tak to nie to samo co rada kogoś kto sam posiada takie auto i go użytkuje na co dzień.
    Tak, posiada to wszystko właśnie, także naprawdę nie jest tak źle. Tylko właśnie nie wiem jak to jest z tymi opłatami, ile mam czasu na ich zrobienie? To znaczy, jak długo mogę jeździć bez opłacenia samochodu?
    No i przede wszystkim, te koszta opłat, sprzedający mi mówił że to wyjdzie w graniach 5tyś, ale w tej kwestii muszę mieć 100% gwarancje ile wyjdzie żeby mi się kalkulowało z LPG i jaką kolwiek inwestycją gdyby auto tego potrzebowało. Bo może się okazać że opłaty wyjdą 8tys a to mi się już absolutnie nie opłaca.

Druga sprawa, codziennie po kilka razy przeglądam allegro, nie ma nic co by zrobiło na mnie wrażenia w graniach 50-55tyś.

http://otomoto.pl/bmw-745-sprowadzony-C12172930.html - Jeszcze to mi się rzuciło w oczy - po opłatach, możliwość założenia LPG na miejscu, dość dobrze wyposażony - lodówka, wentylacja, sterowanie głosem, plus dodatkowo pewnie to wszystko co posiada tamto auto z Włoch.

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez Arman Zobacz posta
    Wielkie dzięki Adasio - naprawdę dużo mi pomagasz, choć mam NIE MAŁO pojęcia o E65, to i tak to nie to samo co rada kogoś kto sam posiada takie auto i go użytkuje na co dzień.
    Tak, posiada to wszystko właśnie, także naprawdę nie jest tak źle. Tylko właśnie nie wiem jak to jest z tymi opłatami, ile mam czasu na ich zrobienie? To znaczy, jak długo mogę jeździć bez opłacenia samochodu?
    No i przede wszystkim, te koszta opłat, sprzedający mi mówił że to wyjdzie w graniach 5tyś, ale w tej kwestii muszę mieć 100% gwarancje ile wyjdzie żeby mi się kalkulowało z LPG i jaką kolwiek inwestycją gdyby auto tego potrzebowało. Bo może się okazać że opłaty wyjdą 8tys a to mi się już absolutnie nie opłaca.

Druga sprawa, codziennie po kilka razy przeglądam allegro, nie ma nic co by zrobiło na mnie wrażenia w graniach 50-55tyś.

http://otomoto.pl/bmw-745-sprowadzony-C12172930.html - Jeszcze to mi się rzuciło w oczy - po opłatach, możliwość założenia LPG na miejscu, dość dobrze wyposażony - lodówka, wentylacja, sterowanie głosem, plus dodatkowo pewnie to wszystko co posiada tamto auto z Włoch.
    Jak już chcesz zakładać LPG to tylko sprawdzone i pewne żeby uniknąć kłopotów potem,
    z tego co tutaj mają chłopaki to mają chyba Prinsa - zapytaj Sebka albo Grega - oni maja e65 z gazem
    Ja w gazie nie pomoge bo u siebie nie mam i zakładał nie będe!
    Co do opłat to sprawdz na 100 % aby potem nie zrobiło się z 5 tys 10 albo ileś :

co do auta z twojej wypowiedzi to wisi bardzo długo na allegro - widzę je około roku czasu
    ma bardzo ładne felgi,kolor nadwozia,lodóweczke,ładne skóry,chyba webasto,bixenon, zadbany egzemplarz ale chyba też do opłat
    nie ma masażu w fotelikach,grzanej kierownicy, i e65 czy e66 ma 333km a nie 340 - pana ponioslo
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Uprawnienia umieszczania postów