-
Zaawansowany Użytkownik
Co do wyposażenia, to jest jeszcze Logic 7/Dociąganie drzwi/Hydraulika klapy tylnej/Klima 2x strefy/Fotele Komfort - czyli najważniejsze rzeczy jak dla mnie, gdyby był "aktywny tempomat" (może i ma, tylko nie pisze) sterowanie głosem, wentylacja, masaże to na pewno było by już o niebo lepiej, ale najważniejsze żeby miało to co wypisałem właśnie.
Felgi na pewno bym sprzedał, bardzo mi się podobają 19stki "Słoneczka" i właśnie zapewne bym na niej zmienił na wiosnę. Kolor czarny, czyli najbardziej mi odpowiada ponieważ chciałbym do tego koloru zrobił czarne atrapy "grill", a ta czarna atrapa na innym kolorze by już nie ładnie wyglądała myślę.
Pomarańczowe kierunki do wymiany - wiadomo że muszą być białe! ;)
Ale naprawdę nie chciałbym się bawić w te opłaty i tak dalej, tym bardziej że nie wiem jakie to koszta wyjdą. Jedyny plus w tym wszystkim że sprzedający chce wziąć w rozliczeniu moje E38.
Właśnie biorę to pod uwagę że mniej jak 50tyś to nie wyjdzie, ale jak popatrzę na to z drugiej strony że nie był jeżdżony po PL drogach i ma oryginalny przebieg (jeśli ma rzecz jasna) to chyba warto :)
Uprawnienia umieszczania postów