Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: 2 x E65 do waszej oceny.

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar Arman
    BMW
    740d F01
    Witam.
    Panowie, mam na oku pewne 745i. Z tego co rozmawiałem ze sprzedającym, mówi że auto nie wymaga żadnego wkładu finansowego, jest w stanie idealnym. Przebieg jest troszkę podejrzany, dzwoniłem do dilera BMW - powiedzieli mi że ostatni wpis z serwisu pokazuje na komputerze przy przebiegu 85tyś w 2006roku. Sprowadzone z Włoch. Teraz pytanie do was, opłaca się zainteresować tym autem według was, jeśli mam wziąć pod uwagę, opłaty + instalację LPG?

http://moto.allegro.pl/bmw-745i-orgi...369913340.html - o tym mowa Panowie

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez Arman Zobacz posta
    Witam.
    Panowie, mam na oku pewne 745i. Z tego co rozmawiałem ze sprzedającym, mówi że auto nie wymaga żadnego wkładu finansowego, jest w stanie idealnym. Przebieg jest troszkę podejrzany, dzwoniłem do dilera BMW - powiedzieli mi że ostatni wpis z serwisu pokazuje na komputerze przy przebiegu 85tyś w 2006roku. Sprowadzone z Włoch. Teraz pytanie do was, opłaca się zainteresować tym autem według was, jeśli mam wziąć pod uwagę, opłaty + instalację LPG?

http://moto.allegro.pl/bmw-745i-orgi...369913340.html - o tym mowa Panowie
    A więc tak:

plusy:
    - czarny kolor
    - 745i
    - grzanie foteliki
    - ładne felgi - seria

minusy:
    - brak grzanej kierownicy
    - brak masażu i wentylacji foteli przód
    - żółte kierunki (tył,bok) dla mnie zdecydowanie do zmiany
    - parujace klosze lamp przód - wg mnie to objaw niepokojący - bo te lampy są sklejanie i nie powinny być rozbierane a jak paruja to cos nie jest spasowane
    - brak głosowego wybierania - pisze że minus bo to wypas dodatkowy -ale ja tego kompletnie nie używam
    - auto z 2002 więc przed upgrade elektroniki

Co do przebiegu - hmm oczywiście cofany moze być, ale wg mnie jest prawdziwy
    Co do ceny - niska jest ale jak doliczysz opłaty wszelkie,instalacje LPG to zrobi sie pewnie koło 50 -55 tys zł - wiec cena taka jaka trzeba dać za dużo lepiej wyposażone auto na Pl blachach ,czasem z instalacja LPG
    Pytanie też w jakim autko jest stanie - bo że właściciel mówi że idealny to nie jest żaden punkt odniesienia

podjechać mozesz,wziąc na diagnostyke,komputer,poogladać - jak chce Ci się załatwiac formalności i zakładanie LPG to walcz - ja bym wolał poszukać auta z tymi dodatkami i z lepszym wyposażeniem juz u nas zarejestrowane.

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez ADASIO ; 18-12-2010 o 14:28
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Zaawansowany Użytkownik Awatar Arman
    BMW
    740d F01
    Wielkie dzięki Adasio - naprawdę dużo mi pomagasz, choć mam NIE MAŁO pojęcia o E65, to i tak to nie to samo co rada kogoś kto sam posiada takie auto i go użytkuje na co dzień.
    Tak, posiada to wszystko właśnie, także naprawdę nie jest tak źle. Tylko właśnie nie wiem jak to jest z tymi opłatami, ile mam czasu na ich zrobienie? To znaczy, jak długo mogę jeździć bez opłacenia samochodu?
    No i przede wszystkim, te koszta opłat, sprzedający mi mówił że to wyjdzie w graniach 5tyś, ale w tej kwestii muszę mieć 100% gwarancje ile wyjdzie żeby mi się kalkulowało z LPG i jaką kolwiek inwestycją gdyby auto tego potrzebowało. Bo może się okazać że opłaty wyjdą 8tys a to mi się już absolutnie nie opłaca.

Druga sprawa, codziennie po kilka razy przeglądam allegro, nie ma nic co by zrobiło na mnie wrażenia w graniach 50-55tyś.

http://otomoto.pl/bmw-745-sprowadzony-C12172930.html - Jeszcze to mi się rzuciło w oczy - po opłatach, możliwość założenia LPG na miejscu, dość dobrze wyposażony - lodówka, wentylacja, sterowanie głosem, plus dodatkowo pewnie to wszystko co posiada tamto auto z Włoch.

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez Arman Zobacz posta
    Wielkie dzięki Adasio - naprawdę dużo mi pomagasz, choć mam NIE MAŁO pojęcia o E65, to i tak to nie to samo co rada kogoś kto sam posiada takie auto i go użytkuje na co dzień.
    Tak, posiada to wszystko właśnie, także naprawdę nie jest tak źle. Tylko właśnie nie wiem jak to jest z tymi opłatami, ile mam czasu na ich zrobienie? To znaczy, jak długo mogę jeździć bez opłacenia samochodu?
    No i przede wszystkim, te koszta opłat, sprzedający mi mówił że to wyjdzie w graniach 5tyś, ale w tej kwestii muszę mieć 100% gwarancje ile wyjdzie żeby mi się kalkulowało z LPG i jaką kolwiek inwestycją gdyby auto tego potrzebowało. Bo może się okazać że opłaty wyjdą 8tys a to mi się już absolutnie nie opłaca.

Druga sprawa, codziennie po kilka razy przeglądam allegro, nie ma nic co by zrobiło na mnie wrażenia w graniach 50-55tyś.

http://otomoto.pl/bmw-745-sprowadzony-C12172930.html - Jeszcze to mi się rzuciło w oczy - po opłatach, możliwość założenia LPG na miejscu, dość dobrze wyposażony - lodówka, wentylacja, sterowanie głosem, plus dodatkowo pewnie to wszystko co posiada tamto auto z Włoch.
    Jak już chcesz zakładać LPG to tylko sprawdzone i pewne żeby uniknąć kłopotów potem,
    z tego co tutaj mają chłopaki to mają chyba Prinsa - zapytaj Sebka albo Grega - oni maja e65 z gazem
    Ja w gazie nie pomoge bo u siebie nie mam i zakładał nie będe!
    Co do opłat to sprawdz na 100 % aby potem nie zrobiło się z 5 tys 10 albo ileś :

co do auta z twojej wypowiedzi to wisi bardzo długo na allegro - widzę je około roku czasu
    ma bardzo ładne felgi,kolor nadwozia,lodóweczke,ładne skóry,chyba webasto,bixenon, zadbany egzemplarz ale chyba też do opłat
    nie ma masażu w fotelikach,grzanej kierownicy, i e65 czy e66 ma 333km a nie 340 - pana ponioslo
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Uprawnienia umieszczania postów