Powiem szczerze sam nie wiem co powiedzieć... 1 i 2 dość fajna jest.
1: co mi się nie podoba to obszycie foteli jakieś takie kiepskie, czarna skóra jak dla mnie nie pasuje do e65.... klosze tylne kwestia gustu ale te do tego koloru tak źle nie wyglądają. Felgi mi się nie podobają, a reszta ok
2. Co do liftu--- ludzi są różni i to bardzo. Ja przez pewien czas chciałem w moim samochodzi sobie zrobić, tak aby odświeżyć autko. Ten kolor skóry i na plus i na minus. Jak dla mnie albo biała albo taka łososiowa :P felgi ma fajne.
szkoda że to nie longi są. Krótkie wersje jakoś nie działają na mnie... long to zawsze to jakiś indywid na ulicy. Hmmm co do silników to w spalaniu różnica może ze 2 litry i tyle.
a jeśli chodzi o to że auta wiszą na aukcjach , to odpowiedź jest w sumie prosta... ludzie boją się kupować 7er, a8 i s klasse... bo w polsce jest tak: eee automat, takie wielkie, tyle pali itp.... Sam już nie wiem co napisać. Miałem okazje oglądać w logu kilka razy to lepiej poszukać i trafić rodzynka.
Hehe i ceny jakieś dziwne są troche ale to może moje przeczulenie
Aha jak takie auto to bez gazu, ja nie jestem zwolennikiem gazowania aut. Jakby to było takie super to z pewnościa merc, audi i bmw by to oferowyał w swoich flagowych wozach

Odpowiedz z cytatem