-
Zaawansowany Użytkownik
Osobiście się z tym nie zgadzam, że im droższe tym lepiej utrzymane, nie kręcone, nie bite i tak dalej - Ilu jest takich co specjalnie wystawią drożej auto robione z TRZECH innych, żeby nie budzić wątpliwości, a ilu jest takich co wystawią auto taniej z różnych powodów (nie koniecznie dla tego że sprzedają auta z przebiegiem 600tyś km kręcone na 200tys km lub powypadkowe, powodów jest mnóstwo dlaczego...)
Ja oczywiście rozumiem że to 7er, klasa luksusowa ale bez przesady z tymi cenami, zresztą sami możecie spojrzeć na własne auta, ile sami wypłaciliście za dane auto, a ile może otrzymacie DZIŚ, kiedy minęło powiedzmy 2lata od zakupu.
Sam mam 730d z 99roku i rocznik jest dla mnie mało ważny, w przeciwnym wypadku jeździłbym Passatem z 03/04roku za podobne pieniądze.
Ale co chce przez to powiedzieć, że np. E65 może dostać całkiem nie złe, za koszta 45-50tyś. z drugiej strony jeśli według co poniektórych można kupić ładnie utrzymane E38 za 20tys to dlaczego nie można kupić dobrej E65 za 45-50tyś.
http://otomoto.pl/bmw-730-C16544586.html - ROCZNE 730d F01 opłacone, kosztuje 229tyś zł. To dlaczego 8-7letnie E65 ma kosztować 70-80tysięcy, żeby było IDEALNE, kiedy te auta maja już swoje lata i po prostu ceny muszą spadać, mimo swojej klasy, bo przecież to nie Bentley czy Rolls które czasem im starsze tym droższe :)
Uprawnienia umieszczania postów