Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 22

W±tek: latarka

u¿ytkownik Awatar ADASIO
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Sk±d
    SILESIA City

latarka

hey mam pytanie mam latarke ori w schowku ale nie swieci ma ktos pojecie co jest oczywiscie jest zarowka itd mam wrazenie ze powinna ona sie ladowac samoczynnie podczas jazdy ale moze cos jest nie tak dodam ze ni cholery nie idzie tego ustrojstwa rozebrac ani nic bo poprostu to jest jedo ani srubki ani zaczepu nic macie tez takie urzadzenie wiec moze jakies pomysly bo w aso to mnie skasuje jak za zloto pozdrawiam

Na pocz±tek sprawdzi³bym, czy na pinach w gnie¼dzie jest napiêcie. Je¶li jest, to moze byæ trafiona ¿arówka albo akumulatorek. Je¶li nie ma napiêcia, to trzeba ustaliæ przyczynê i mo¿e latarka "wstanie"

wstrz±¶niêty nie zmieszany Awatar WojtekD
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    e38 728 iA
    Sk±d
    Warszawa
    Blog
    11
    Latarka jest akumulatorowa. Nie wiem ile Twoja ma lat. Ja bym spyta³ w ASO o koszt nowej, bo nie koniecznie skasuj± Ciê jak za z³oto :)

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    E38 728iA
    Sk±d
    Kargowa/Berlin
    Mia³em dwie nie¶wiec±ce latarki z e30 i ¿eby zajrzeæ do ¶rodka musia³em je otworzyæ si³±. Po prostu rozwali³em obudowê w miejscu zgrzewu. W obu przypadkach winê ponosi³a bateryjka niepierwszej ¶wie¿o¶ci. Nie chcia³o mi siê szukaæ podobnego akumulatorka, choæ s³ysza³em o ludziach, którzy próbowali to naprawiaæ. Z tego co pamiêtam, to trzeba znale¼æ taki sam akumlatorek (okr±g³y i p³aski), no i dolutowaæ co¶ do niego. Podarowa³em sobie.

nowa latareczka to koszt 70-80pln w ASO...

Pozdro

u¿ytkownik Awatar ADASIO
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Sk±d
    SILESIA City
    ok dziekuje za info w sobote podjade do aso bo musze ten czujnik od absu wymienic wiec zapytam co i jak pozdro

wstrz±¶niêty nie zmieszany Awatar WojtekD
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    e38 728 iA
    Sk±d
    Warszawa
    Blog
    11
    Daj znaæ co siê dowiedzia³e¶.

Vip Vip Awatar ELVIS
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    BRAK
    Sk±d
    BEUTHEN/Bytom
    Hej ADASIO , z tego co wiem to ten czujnik co potrzebujesz kosztuje okolo 160 zl ,oczywiscie nieoryginalny ,ale nie ma róznicy ,a latarka od staro¶ci Ci pad³a :) :)

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    E38 728iA
    Sk±d
    Kargowa/Berlin
    Cytat Zamieszczone przez sylwekk
    Dlatego najpierw chodzê pytaæ do ASO, a potem szukam na allegro ;) Jest sporo osób, które na allegro sprzedaj± dro¿ej ni¿ w ASO. Do takich chodliwych artyku³ów nale¿± miêdzy innymi latareczki, spinki do tapicerki, listwy progowe do e36 i plastikowe tunele do ch³odzenia hamulców w e36. Kolesie kupuj± w ASO i sprzedaj± dro¿ej na allegro...

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Sebol
    Do³±czy³
    Dec 2007
    BMW
    e60
    Sk±d
    ¦wietoch³owice
    ..moja latareczka tez nie dziala :razz:

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników