Tak już jest w życiu że nie którzy szastają i nie szanują tego na co ty zbierasz latami.
Tak już jest w życiu że nie którzy szastają i nie szanują tego na co ty zbierasz latami.
Według mnie każdy z nas ma super furę nieważne jaką czy e23 czy f01 czy inną. Liczy się miłość i szacunek do auta. :) Prawie wszyscy kolesie, którzy szastają kasą tego szacunku według mnie nie mają bo to tylko drogi gadżet dla nich i tyle - normalne luksusowe auto bez jakichkolwiek mocniejszych znaczeń :) Nie to co my :D
BMW 7 FOREVER
Cars are my drugs.
To że koleś jest cwelem to jego sprawa a że reszta kotów mu włazi w dupę to też ich sprawa :) wieś jest wszędzie, trudno się mówi.
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Oj Coboss, ty zawsze musisz z grubej rury ;).
Przy czym uważam że Coboss ma racje, ojciec kupuje takiemu gówniarzowi e65, a on nawet o takie autko nie potrafi zadbac, do cięzkiej roboty takiego idiote wywieżć to potem by zacząl dbać o pieniądze swoje oraz swoich rodziców.
Zamieszczone przez Poles
Dokładnie dobrze mówisz. Nie potrafi docenić.
BMW 7 FOREVER
Cars are my drugs.
Nie mam zamiaru bronic tego gówniarza, ale powiedzcie sami szczerze. Czy jak byliście młodzi i dorwaliście samochód ojca, to nie było cały czas ostrej jazdy ? Nie szanuje się bo nie placiles z a to. Odkąd mam swoje auto i wszelkie naprawy i ulepszenia idą z mojej kieszeni dbam o nią lepiej niż o swoją kobietę.
Nigdy nie lubiłem takich ludzi jak ten gnojek z filmiku , Poles, dobrze gada gdyby przyszło im zarobić na takie auto napewno to wyglądało by inaczej
Ja nie wiem o co chodzi, jedyne co mi się nie podoba to tylko fele bo nie w moim stylu, ale koleś chyba lubi grubo jak raperzy...
W ogole gdzie wy tam widzicie "ostro jazde" ?? zjazd z górki ?
ja sam mam 18 lat i jezdze siódmą, co, nie wolno ? Tylko że ja nie szaleje bo mnie nie stać na drugie w razie co ;D
zresztą do tego mam motróór
tylko ta muzyczka to wiocha ;p
mam nadzieje że to nie kolejne forum gdzie tępi się "dzieciaczków " (z tego miejsca chciałbym pozdrowić forum motocyklistow -.-" )
Co do auta : na razie mnie nie stać na coś takiego, BMW odeszło w tym i nie tylko w tym modelu od kokpitu "zagiętego " w stronę kierowcy czego było przecierz prekursorem (!).Bez obrazy dla posiadaczy uważam środek za " kredensowaty".Kolor: biały ( miałem kiedyś auto w tym kolorze, ma swój urok) trzeba jednak zapomnieć o widoczności chromowanych detali (które tam są zdaje się czarne), a mnie się chromy podobają.
Co do felg : rezygnacja z czynnika amortyzującego jakim jest opona ( przy tak niskim profilu) to nazwijmy to po imieniu : debilizm
Co do kierowcy : Znam paru Amerykanów to ludzie prości w obsłudze , założe się że ten pacjent nie wie gdzie leżą Niemcy.
Co do muzyki: krótko: dramat
Aha wydaje mi się że to chyba jednak tatowe auto.
Co do raperów : Nie komentuję tej tzw. muzyki , stylu życia , sposobu ubierania się i naśladownictwa tego kiczu bo było by to poniżej mojego poziomu.
Będziesz Miał W_ _ _ _ _ _ e