Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Dojrzałosc do e65 !

Tak już jest w życiu że nie którzy szastają i nie szanują tego na co ty zbierasz latami.

I am sentenced to E32 Vip Awatar Dawid86
    BMW
    BMW 730i E32 M30B30 10.93r.
    Według mnie każdy z nas ma super furę nieważne jaką czy e23 czy f01 czy inną. Liczy się miłość i szacunek do auta. :) Prawie wszyscy kolesie, którzy szastają kasą tego szacunku według mnie nie mają bo to tylko drogi gadżet dla nich i tyle - normalne luksusowe auto bez jakichkolwiek mocniejszych znaczeń :) Nie to co my :D
    BMW 7 FOREVER
    Cars are my drugs.

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    W większości każdy z Nas zarobił na swoje auto i tu jest różnica ..... ;D

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    To że koleś jest cwelem to jego sprawa a że reszta kotów mu włazi w dupę to też ich sprawa :) wieś jest wszędzie, trudno się mówi.
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Oj Coboss, ty zawsze musisz z grubej rury ;).

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740 '98 m62tub44
    Przy czym uważam że Coboss ma racje, ojciec kupuje takiemu gówniarzowi e65, a on nawet o takie autko nie potrafi zadbac, do cięzkiej roboty takiego idiote wywieżć to potem by zacząl dbać o pieniądze swoje oraz swoich rodziców.

I am sentenced to E32 Vip Awatar Dawid86
    BMW
    BMW 730i E32 M30B30 10.93r.
    Cytat Zamieszczone przez Poles
    Przy czym uważam że Coboss ma racje, ojciec kupuje takiemu gówniarzowi e65, a on nawet o takie autko nie potrafi zadbac, do cięzkiej roboty takiego idiote wywieżć to potem by zacząl dbać o pieniądze swoje oraz swoich rodziców.

Dokładnie dobrze mówisz. Nie potrafi docenić.
    BMW 7 FOREVER
    Cars are my drugs.

Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Blog
    20
    Nie mam zamiaru bronic tego gówniarza, ale powiedzcie sami szczerze. Czy jak byliście młodzi i dorwaliście samochód ojca, to nie było cały czas ostrej jazdy ? Nie szanuje się bo nie placiles z a to. Odkąd mam swoje auto i wszelkie naprawy i ulepszenia idą z mojej kieszeni dbam o nią lepiej niż o swoją kobietę.
    Nigdy nie lubiłem takich ludzi jak ten gnojek z filmiku , Poles, dobrze gada gdyby przyszło im zarobić na takie auto napewno to wyglądało by inaczej

Zaawansowany Użytkownik Awatar lionix
    BMW
    728 E38
    Ja nie wiem o co chodzi, jedyne co mi się nie podoba to tylko fele bo nie w moim stylu, ale koleś chyba lubi grubo jak raperzy...

W ogole gdzie wy tam widzicie "ostro jazde" ?? zjazd z górki ?

ja sam mam 18 lat i jezdze siódmą, co, nie wolno ? Tylko że ja nie szaleje bo mnie nie stać na drugie w razie co ;D
    zresztą do tego mam motróór

tylko ta muzyczka to wiocha ;p
    mam nadzieje że to nie kolejne forum gdzie tępi się "dzieciaczków " (z tego miejsca chciałbym pozdrowić forum motocyklistow -.-" )

Vip Vip Awatar Thomsen1
    BMW
    728i
    Co do auta : na razie mnie nie stać na coś takiego, BMW odeszło w tym i nie tylko w tym modelu od kokpitu "zagiętego " w stronę kierowcy czego było przecierz prekursorem (!).Bez obrazy dla posiadaczy uważam środek za " kredensowaty".Kolor: biały ( miałem kiedyś auto w tym kolorze, ma swój urok) trzeba jednak zapomnieć o widoczności chromowanych detali (które tam są zdaje się czarne), a mnie się chromy podobają.
    Co do felg : rezygnacja z czynnika amortyzującego jakim jest opona ( przy tak niskim profilu) to nazwijmy to po imieniu : debilizm
    Co do kierowcy : Znam paru Amerykanów to ludzie prości w obsłudze , założe się że ten pacjent nie wie gdzie leżą Niemcy.
    Co do muzyki: krótko: dramat
    Aha wydaje mi się że to chyba jednak tatowe auto.
    Co do raperów : Nie komentuję tej tzw. muzyki , stylu życia , sposobu ubierania się i naśladownictwa tego kiczu bo było by to poniżej mojego poziomu.

Będziesz Miał W_ _ _ _ _ _ e

Uprawnienia umieszczania postów