Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 67

Wątek: Ksenon i zabieranie dowodu

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Joe ok,na nie które tematy się nie znam więc się nie wypowiadam i nie robię OT.

Proszę tylko o to żeby inni też się do tego stosowali bo to co ktoś o tym myśli to niech zostawi sobie dla siebie...

Elvis,Ty byś lał pałą za lewe przeglądy a ja bym lał za to że robią zamęt na forum nie mając nic do powiedzenia ;)

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda

Elvis,Ty byś lał pałą za lewe przeglądy a ja bym lał za to że robią zamęt na forum nie mając nic do powiedzenia ;)

;D Dzuda to pomyśl teraz kiedy byś oberwał i ile razy ,chyba bys juz nie umiał pisać ;D

A tak serio Dzuda po co Co te xenony w e 32 ,masz fajna e 32 i może nie trzeba udziwnień ,tez mógłbym założyć do białej lali ,ale poprzestane na wyczyszczeniu soczewek :)

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    Nie prowokuj

A tan serio to na prawdę chyba nie widziałeś jak to w nocy świeci...Dość mam jeżdżenia po omacku i gwarantuję Ci że widoczność jest dużo lepsza-po to mam założone (światło nie jest niebieskie jak w 8000K tylko jest białe)

Xeon-ów nie zdejmę chodź bym miał robić przegląd co tydzień....to tylko 20zl

Dalej nie otrzymałem sensownej odpowiedzi....

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Ja wiem jaka jest róznica ,widzę to jak siądę do e 32 z e38 ,masakra ,ale taki urok auta i tyle. Nie chce mi sie kłócić z pałami przy każdej kontroli tym bardziej,ze u nas jest ich więcej różnych niż u Ciebie :)

Mam w e 38 4300k nowe szkła ,i innych bym nie załozył :)

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    Cytat Zamieszczone przez ELVIS
    Mam w e 38 4300k nowe szkła ,i innych bym nie załozył :)
    No więc nie rozumiem po co pytasz w jakim celu mam założone w e32...

Dobra!Koniec OT,czekam na konkrety

pozdr

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Ale ja mam oryginalne xenony w e 38 :)

Dzuda jakie konkrety EVAN już dawno Ci odpowiedział ;D

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    Ta barwa niczym się nie różni

Evan nic do tematu nie wniósł...tylko ponowił moje pytanie które po raz kolejny powtórzę,to że szkło się różni już Tuczi na samym początku wyprostował...

Czy jest w E32/E34 samopoziomowanie xenonów??

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32

Re: Ksenon i zabieranie dowodu

Cytat Zamieszczone przez EVAN
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda
    Wieśniak poświecił na klosz i powiedział że to nie jest szkło pod xenon,czym się w takim razie to różniło?
    Lubię takie wypowiedzi :razz:
    Wieśniak, pies, burak...... wiem Dzuda, że jesteś królem swojej dzielnicy i nikt Ci nie podskoczy ale miarkuj swoję słowa.......
    A ja cieszę się, że łapią za xenony. Dla mnie to jakaś porażka. Może wygląda to fajnie i laski na to sie łapią ale jest to conajmniej niebezpieczne dla innych uczestników ruchu.
    Nie dość , że lampa nieprzystosowana do xenonów inaczej rozprasza światło to jeszcze w 90% przypadków lampy są źle ustawione.
    100% poparcia dla EVAN'a z mojej strony i dziękuję za tę wypowiedź.

Jestem i zawsze byłem wielkim przeciwnikiem dodawanych xenonów, powody opisał Evan powyżej.

Na szczęście poza oznaczeniami świateł, poziomowaniem i spryskiwaczami które niektórzy próbują oszukać są jeszcze czynniki których oszukać się nie da.
    Czarne e32 w benzynie!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 M51 , E39FL S62
    proszę , palniki 6000 , 8000 w e32 .... przecież rzuca się w to w oczy

chcesz zrobić to dobrze to włóż hidy 4300 (nie 4800 , 5000 itp) i włóż klosze które mają homologacje pod xenon (zapewne oryginał)

a w e60 też wymień palniki nie dlatego że auto wygląda na takie w które właściciel nic nie dba tylko dlatego że podczas deszczu nie będziesz nic widział

MOD EDIT : Obraźliwe i zaczepne uwagi proszę wysyłać po przez PW jeżeli widzisz taką konieczność.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    ex e32,e38,e65,obecnie e38 M Sport
    Czy jest w E32/E34 samopoziomowanie xenonów??
    Ja miałem w swojej byłej e32 ori xenon, z tego co mi wiadomo,ori xenon montowany był w e32 tylko w wersjach long i tam samopoziomowanie lamp nie było potrzebne z racji nivo które jak wiadomo cały czas trzyma ten sam poziom :) Do tego miałem ori sprskiwacze lamp i halogenów.

Uprawnienia umieszczania postów