Poka¿ wyniki od 1 do 4 z 4

W±tek: Webasto jak zdemontowaæ

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar klimas70
    Do³±czy³
    Jan 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    SZCZECIN

Webasto jak zdemontowaæ

Witam szuka³em ale nic nie znalaz³em. Mam takie pytanie jak zdemontowaæ webasto chodzi mi o to gdzie s± ¶ruby i co muszê zdj±æ aby siê do niego dostaæ?? i jeszcze czy trzeba po pod³±czeniu drugiego pod³±czyæ pod kompa i co¶ zatwierdzaæ itp:
    klims

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar konrad1654
    Do³±czy³
    Nov 2009
    BMW
    e38 730d & x5 e53 3.0d
    Sk±d
    Czêstochowa
    webasto jest za nadkolem plastikowym po stronie kierowcy ,najlepiej mieæ auto na podno¶niku jest najwygodniej i najbezpieczniej ...zdejmujesz kolo odkrêcasz ca³y plastik i masz piec webasto, odkrêcasz t³umik zdejmujesz w±ze od wody wyleje sie trochê, potem trzeba nape³niæ uk³ad i odpowietrzyæ, odkrêcasz ¶ruby mocuj±ce webasto i przesuwasz o ile pamiêtam do komory ono jest na gumach powinno zje¶æ...po pierwsze najpierw powiniene¶ pod³±czyæ webasto pod kompa...nie wiem jaka masz usterkê....

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar klimas70
    Do³±czy³
    Jan 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    SZCZECIN
    Dziêkuje kolego sprawdzi³em pompê na krótko i chodzi a pod³±czony do pieca nie, uda³o mi siê je odpaliæ ale ¶wieca by³a na krótko i posz³o bez pompy, wiêc pozostaje sterownik. kupi³em na allegro drugie i chcê je sprawdziæ i jedno pytanie gdzie znajduje siê odpowietrznik bo jak siê zabiorê za robotê to bêde musia³ odpowietrzyæ a czasu ma³o i zimno
    klims

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar konrad1654
    Do³±czy³
    Nov 2009
    BMW
    e38 730d & x5 e53 3.0d
    Sk±d
    Czêstochowa
    szczerze odradza³ bym ci teraz grzebanie przy tym jesli nei masz warunków...u mnie tez kuleje sterownik, ale silnik dogrzewa i narazie tego nie ruszam, wywala ro¿ne b³êdy jak chce ¿eby grza³o w ¶rodku...jest go¶ciu co regeneruje te sterowniki koszt 150zl ale ja wykrêcê dopiero jak aura sie poprawi ..trzeba odpowietrzaæ ca³y uk³ad ch³odzenia dok³adnie nie wiem co i jak wiec nie pomogê..

Tagi dla tego w±tku

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •