Zdemontowalem to zlacze i wyglada Ok.Nie ma zwarcia.Liczylem ze ktos mial dokładnie taką akcję i mnie naprowadzi.Słyszałem że może to powodować problem z modułem sterującym klimatyzacją,ale ten system działa u mnie OK.Problem jak cholera to jest bo demontować krok po kroku całą wiązkę od tego to czaso i pracochłonne.Nie mam serca do tego bo wszystko wygłada jakby od fabryki było nieruszane.Co do kontrolki airbag-u to przy okazji naprawy włacznika świateł stopu obadałem złącza (wtyczki) od poduszki i są ok.Nie wiem jak z taśmą bo kierownicy nie demontowałem.A nawet jesli naprawię przyczyne to z tego co wyczytałem bez kompa tej walącej po oczach kontrolki nie da sie zresetować.Co do włacznika swiateł poprzedni właścicel pewnie neiwiedział jak sie do tego zabrać albo wyciagał zegary coby zmniejszyc wskazanie licznika km :razz: No i szkoda że nie moge sie z tym komp. diag.połączyć bo ciekawi mnie co by za error-y wskazał.Ostanio nagle przestało mi działać PDC i o sondach chciałem sie coś dowiedzieć i elektrozaworach w skrzyni i inspekcja krtyczna się świeci a nie daje się skasować metodą zwierania pin-ów ;(