Np przy feldze szerokości 8 cali , et powinno być mniej więcej 20 :) z przodu :)
Np przy feldze szerokości 8 cali , et powinno być mniej więcej 20 :) z przodu :)
A te wejdą do E32 i jak myślicie bedą pasowac?? http://allegro.pl/show_item.php?item=1321324734
Fele w E46 mają kompletnie inne ET.
Poza tym, felgi które proponujesz są coraz brzydsze. :razz: Jesteś pewny, że chcesz zakładać na zimę takie wielkie i przy okazji szerokie koła??? 8/
Kup sobie normalne stalowe 15' i nie cuduj, ten ostatni link co wysłałeś to jakaś patologia do calibry bym tego nie założył..
Na 8,5J ET13 , na 10J ET17(+ dystans 1,5-2cm) wtedy ładnie to wygląda,koło do E32 powinno być z rantem i "wystawać"- inne to tylko na zimę ;) No ale może się nie znam...heheZamieszczone przez ELVIS
Mrekor dobrze Ci radzi....hehe
Teraz mam z przodu 8 cali i et 20 i pasuje idealnie ,przy 18 " :)
18' nie miałem w E32(ale to chyba nie ma znaczenia)... Mowa o 17'.Mam 8,5J ET13 i będzie jeszcze do tego dystans 1,5cm a na tyle 10J ET17 i min 2,5cm.Wtedy to ładnie się zgrywa :PZamieszczone przez ELVIS
Jeśli jest 8,5 cala to et jak najbardziej mniejsze niz 20 ,inaczej sie nie da :)
Da się ;) Kolega Marek w 10J ma ET20 dlatego może to nie wygląda jak 10J
Elvis i Dżuda, tematem nie jest ET felg do E32...