Pierdylin - dobre, bardzo dobre ;D

Faktycznie funkcja "szukaj" bardzo by Ci pomogła.

Ale :
Cytat Zamieszczone przez benyhp
1. Problem z silnikiem, otóż, mimo iż trochę benzyny w baku jest to czasami mam problem z odpaleniem, a jak odpali to po naciśnięciu gazu tak jakby się dusi. Dzieje się tak raczej na zimnym silniku na Pb, po przełączaniu na gaz silnik chodzi równo i jak należy. Co to może byc?
Dolewałeś kiedykolwiek tam benzyny ponad 1/2 baku? Zaglądałeś do baku czy tam czase mnie masz już brunatnego szlamu. Bo jak masz to i filtr paliwa może już tego szlamu nie przepuszczać.

2. Panel sterowania klimatyzacji. Nie łapie się w nim zbytnio...ale wydaje mi się, że klima powinna bardziej chłodzic niż faktycznie chłodzi.... Ogrzewanie działa jak należy. Może wybieram coś zle? Nigdy nie miałem klimy i nie wiem jak to do konca działa. W każym razie, naciskam śnieżek, po obu stronach AUTO, i temp na minimum. I leci powietrze po prostu chłodne, tak jakby z dworu, ale nie jest tak chłodne jak powinno byc.
Klima to nie jest agregat chłodni. Minimalna temperatura klimy (o ile mnie pamięć nie myli) to 16 st. C. Jak na zewnątrz jest dla przykładu 7 st. C to czego się spodziewasz - szronu na szybach ??

3. OBC. Pokazuje mi cały czas -35°,
Tak jak wyżej napisał Kafarek, czujnik się rozpadł albo go w ogóle nie ma.

Co do reszty to już sobie daruję. Bo jak w grę wchodzi "pierdolin" to szklana kula też nie pomoże.