Jeśli w mojej wersji prawe lustro nie opuszcza się, to czy istnieje możliwość uruchomienia tej funkcji? Jeśli tak, to w jaki sposób?
Jeśli w mojej wersji prawe lustro nie opuszcza się, to czy istnieje możliwość uruchomienia tej funkcji? Jeśli tak, to w jaki sposób?
Nie, mam ręczne fotele.
w takim razie duze prawdopodobienstwo, ze nie masz w lusterkach wiazki odpowiedzialnej za pamiec i nawet gdybys dolozyl fotel z modulem pamieci to trzeba prowadzic wiazke do lusterek
co do tematu posta,
ja czasem u siebie w e32 mam podobny klopot, po sprawdzeniu kompem, okazuje sie zeby sprawdzic przewody przy potencjometrze lusterka, prawdopodobnie cos tam nie styka. u mnie pomaga wcisniecie przycisku ustawienia pamieci fotela do wczesniej ustalonej pozycji
odgrzeje trochę temat. A jest możliwość regulacji do jakiego poziomu ma się opuszczać lusterko? jak dla mnie schodzi za nisko i nic nie widać.
Raczej chyba nie można regulować, zjeżdża po prostu max w dół, ktoś już chyba parę lat temu pisał na tym forum, że nic nie da się zrobić
Zjeżdża w dół, bo teoretycznie ma być w nim widoczny krawężnik, więc nie wiem, co chciałbyś w nim więcej zobaczyć.
Ja chcialbym zobaczyc kraweznik i tylne kolo a mi tak zjezdza w dol ze widze niemal przednie drzwi pasazera..