A na jakich zestawach jezdzicie?
Dol ALU, gora STAL?? Czy wszystko ALU?
A na jakich zestawach jezdzicie?
Dol ALU, gora STAL?? Czy wszystko ALU?
Gilu_e32
Góra stal dół alu
E12 525 79' było....
E32 735i manual 91' - ***** w crahstescie...
E39 540i manual 96' było...
E60 530iA 03'
...E34 S38B38 :)
...E92 S65B40 :)
I tak jest chyba też fabrycznie bo odziwo na lewej stronie mam taki fabryczny komplet ku zdziwieniu od nowości auta (oznaczenia produkcji na tulejach)Zamieszczone przez ciah
a żeby było ciekawiej lewa strona sie jeszcze trzyma nic nie słychac a na prawej gdzie był wymieniony wachacz górny słychać już mocne stukanie
czy to normalne że ori tyle wytrzymało (aktualny przebieg 212935km)
ile km miało Twoje auto jak sprowadziłeś go z Niemiec?Zamieszczone przez jarek88
Prawa strona zawsze szybciej się zużywa.
była sprowadzone 9,04,2005r i wtedy z tego co wiem był wymieniany prawy górny wachacz i wszystkie końcówki przebieg wtedy 134500, ja kupiłem auto od tego kolesia w styczniu 2009 z przebiegiem 193tys z hakiem
nie mam pojęcia czy przebieg jest audentyczny ale sadząc po tych cześciach zawieszenia i innych elementach na których widnieje rok produkcji(poduszki skrzyni biegów i ten przegub gumowy skrzyni biegów które wymieniłem w maju tego roku) sądzę że chyba to prawda fakt mało jeżdzę :D
a te 3x tyś to było po dobrych czy po złych drogach? I czy jeździsz szybko po dziurach czy bardzo uważasz? Czy nie słyszałeś kompletnie żadnych stuków?Zamieszczone przez xsilver
Lepszy jest Lemfoerder czy TRW?
Pozdrawiam
Jak zawsze za dużo myślisz.
Co byś nie kupił to i tak trzeba się liczyć z częstą wymianą - polskie drogi zabijają te zawieszenia. Ale wg. mnie lepiej to robić co 30-40 tyś niż co 10.
zamówiłem dolny prawy (ten który ma luzy) lemfordera. Górnego chyba na razie nie zmieniam... podobno luzów nie ma.Zamieszczone przez xsilver
no i wahacz wymieniony. Na tym lemforderze na jego tulei pisało BOGE. Co do starego wahacza to on nie jest zły - tzn. nie stwarza zagrożenia moim zdaniem. Luz mniej jak 1mm - jak na tak kiepską firmę i nie mały przebieg, obniżone zawieszenie, koła 17" i dziadowskie drogi nie mogę powiedzieć że te tanie wahacze są złe... ale jak będę zmieniał górny to chyba dam lemforder-a :)