Poka¿ wyniki od 1 do 5 z 5

W±tek: [ elektryka] Gasn±ce ¶wiat³a mijana ty³

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    E32 735i
    Sk±d
    Wroc³aw

[ elektryka] Gasn±ce ¶wiat³a mijana ty³

Witam problem w tym i¿ gasn± mi ¶wiat³a mijania z ty³u, reszta (kierunki, stop, przeciwmgielne) dzia³aj±.. Razem ze ¶wiat³ami nie dzia³a sterowanie centralnym z baga¿nika wiêc musi byæ to jako¶ powi±zane tylko kto wie jak? I czym? Bezpieczniki pod mask± ok reszte sprawdze jutro. Dodam tylko ¿e po jakim¶ czasie wraca pr±d na ty³ i ¶wiat³a dzia³aj± razem ze sterowaniem centralnego z kluczyka.. Kto¶ wie co to mo¿e byæ?
    Aha modu³ LKM wymieni³em na inny i nadal to samo.. Dziêki za pomoc Pozdrawiam Dread
    Pozdro Dread!

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    E32 735i
    Sk±d
    Wroc³aw
    Ale u mnie nie pojawia siê ¿aden komunikat o braku ¶wiate³.. I co on ma wspólnego z tym ¿e razem z brakiem pr±du na ¶wiat³ach jest tak¿e brak pr±du na si³owniku centralnego przy zamku w baga¿niku?
    Pozdro Dread!

Leszek VIP Vip Awatar siudema
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    by³o e32 m30b35 II89r bêdzie ...?
    Sk±d
    Trzebnica -DeTRoit
    Cytat Zamieszczone przez Dread
    Ale u mnie nie pojawia siê ¿aden komunikat o braku ¶wiate³.. I co on ma wspólnego z tym ¿e razem z brakiem pr±du na ¶wiat³ach jest tak¿e brak pr±du na si³owniku centralnego przy zamku w baga¿niku?
    Witam
    Pro¶ciej by³o by u¿yæ ,,funkcji szukaj,, by³o dok³adnie opisane ,nawet w kilku wariantach LKM
    Lepiej straciæ sekundê w ¿yciu , jak ¿ycie w ci±gu sekundy

http://dachy-trzcinowe.pl/

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    E32 735i
    Sk±d
    Wroc³aw
    Dziêki Leszku za pomoc sprawdzi³em opcje szukaj z LKM i posprawdzam wszystko i zobaczê efekty. Pozdrawiam Jarek

Wymieni³em bezpieczniki na nowe (te które mia³y co¶ wspólnego ze ¶wiat³ami) oraz ¿arówki. Dodatkowo sprawdzi³em ten przeka¼nik i usun±³em zimne luty i jak na razie jest ok. Jak co¶ by siê dzia³o dam znaæ. Pozdrawiam
    Pozdro Dread!

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •