w instrukcji na stronie podanej przez siudema masz napisane jak wyciagnac panel klimy, jak usuniesz przycisk grzania tylniej szyby, musisz pchnac srubexem w zatrzask i panel powinien wyskoczyc
lepiej wyciagnac radio i reka powoli pchac panel w prawo i jednoczesnie w swoja strone, uwaga latwo zlamac zatrzask.
ja dzisiaj wyciagalem panel klimy, przycisk grzania szyby wyciagnalem podwazajac go od gory, a nie jak opisane w linku, jak zdejmiesz ten przycisk to wez maly srubokret i delikatnie, wyczuwajac miejsce naciskaj na lewa (patrzac od przodu panela) strone panelu (srubokret wlozony w otwor po zdjetym przycisku naciska na lewa scianke - tam gdzie jest zawias), po paru probach panel wyskoczyl sam, kwestia cierpliwosci
a jak wyjac zarowki z tylnych popielniczek, wyjalem wklad popiolki ale od srodka jest ciezki dostep, trzeba boczek demontowac ? Przednie popielniczki w drzwiach tez maja zarowki ?
ja wymienialem po wyjeciu popiolki troche gimnastyki ale da rade
A ma ktos jakis sposob na wyjecie kratek srodkowego nawiewu, probowalem je wyciagnac, podwazalem srubokretem i nic, a nie chce ich polamac.
wyciągnij radio i pchnij od tylu
nie ma dostępu od radia do tych srodkowych kratek też mam z tym problem chce to wyjąc bezboleśnie niech napisze ktos kto wyjmowal z panelem klimy sobie poradzilem nowe "zarówki" teraz juz diody są.
Ale teraz zostaja mi srodkowe kratki