Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 33

W±tek: Nieuczciwy sprzedawca z Allegro

Vip Vip Awatar Mariusz735i
    Do³±czy³
    Jul 2009
    BMW
    E38 740iA, by³o E32 735i
    Sk±d
    Cyców, lubelskie

Nieuczciwy sprzedawca z Allegro

Witajcie
    Niestety naci±³em siê na nieuczciwego sprzedawcê na Allegro - ManOfFaith z Lubina (nie Lublina) wszystkie czê¶ci do BMW. Jak ju¿ zalicytowa³em to wszystko by³o ok. Rozmawiali¶my przez telefon, odpisywa³ na smsy. Niestety po kilku dniach zero odzewu. Mo¿e te¿ w¶ród kolegów ten Pan kogo¶ oszuka³, a mo¿e zna kto¶ tego Pana? W poniedzia³ek zg³aszam sprawê na Policjê. A nie wiecie co w takich przypadkach robi Allegro?
    Pozdrawiam :)

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar makister
    Do³±czy³
    Mar 2009
    BMW
    BMW 728iA '98
    Sk±d
    okolice £eby
    konto zawieszone,tak¿e nie tylko Ty chyba jeste¶ ofiar±
    zg³o¶ sprawê do allegro

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Cychol
    Do³±czy³
    Oct 2009
    BMW
    R 1200 RT
    Sk±d
    siê bior± dzieci?
    Je¿eli kupi³e¶ co¶ za wiêcej ni¿ 400,- to po zg³oszeniu na policji we¿ potwierdzenie zg³oszenia i wype³nij formularz na Allegro, zwróc± Ci pieni±dze. Mój syn w zesz³ym roku zosta³ oszukany przy kupnie na Allegro PS3, po 3 czy 4 miesi±cach oddali mu kasê.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    e38 m52 + LPG
    Sk±d
    Jastrzêbie Zdrój

Re: Nieuczciwy sprzedawca z Allegro

Cytat Zamieszczone przez Mariusz735i
    Witajcie
    Niestety naci±³em siê na nieuczciwego sprzedawcê na Allegro - ManOfFaith z Lubina (nie Lublina) wszystkie czê¶ci do BMW. Jak ju¿ zalicytowa³em to wszystko by³o ok. Rozmawiali¶my przez telefon, odpisywa³ na smsy. Niestety po kilku dniach zero odzewu. Mo¿e te¿ w¶ród kolegów ten Pan kogo¶ oszuka³, a mo¿e zna kto¶ tego Pana? W poniedzia³ek zg³aszam sprawê na Policjê. A nie wiecie co w takich przypadkach robi Allegro?
    Pozdrawiam :)
    Witaj..! Kolego. ja kupi³em u niego boczki i takze sie nie odzywa;/ takze moze razem wiecej cos zdzia³amy!! wygralem aukcje w niedziele, we wtorek odebral i powiedzial ze wysle "jeszcze dzi¶" , teraz nie odbiera w ogole telefonu.. ja tak¿e oddam sprawe na policje.
    PS. wp³aci³em pieniazki po przez "p³ace allegro"

Dodam, ¿e to jest gówniarz.. ma 19 Lat. Dowiedzia³em siê po swojemu kto to taki, tu daje linki do jego zdjêc i kont na portalach!

http://www.fotka.pl/profil/ManOfFaith
    http://nk.pl/#profile/968624
    http://pl-pl.facebook.com/people/Pat...00001065857856
    Bia³y

Vip Vip Awatar Marecki7er
    Do³±czy³
    Jun 2009
    BMW
    e32 740iA M62B44
    Sk±d
    Wroc³aw
    To co¶ siê zmieni³o je¿eli oddali kase za konsole, kiedy¶ kupuj±cy by³ ubezpieczony na 300z³.. ale to dobrze. Trzeba cierpliwo¶ci i nie mo¿na odpu¶ciæ, policja z tego co wiem jest ciêta na oszustów z allegro.

Vip Vip Awatar artas270
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    Bmw 740i 4.4l
    Sk±d
    Gdañsk
    Ja u go¶cia licytowa³em lampki w drewnie do e38.Jak siê aukcja zakoñczy³a i je wylicytowalem zero odzewu z strony tego go¶cia telefon te¿ milcza³.Napisa³em e mail bez odpowiedzi z jego strony.Przelewu ¿adnego mu nie wys³a³em bo co¶ przeczuwa³em ¿e to jaka¶ podpucha.Zadzwoni³ do mnie po 1.5tyg w sprawie tej licytacji wiêc mu podziekowa³em bo lampki ju¿ mia³em zamowione u kolegi Tirona.Ale z rozmowy go¶ciu nie protestowa³ ¿e ich nie wezme powiedzia³ ok i tyle,pyta³em go czemu mia³ telefon wy³±czony mówi³ ¿e mia³ piln± sprawe za granic± i to dlatego.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2009
    BMW
    ...
    Sk±d
    ...
    My zastanawiali¶my siê nad stolikami http://allegro.pl/stoliki-lusterka-w...266964010.html ale co¶ nam nie pasowa³o z tym ¿e po pierwsze niby be¿owe a te na zdjêciach siwe no i ¿ywcem ¶ci±gniête zdjêcie samochodu Rosy, który w tym czasie wystawia³ swoj± 7er na alledrogo. Przeczucie by³o dobre, ¿e co¶ jest nie tak z aukcj± i przede wszystkim ze sprzedaj±cym :/

Vip Vip Awatar Jakub
    Do³±czy³
    Jun 2009
    BMW
    BRAK
    Sk±d
    Wlkp.Zduny k.Krotoszyna
    Je¶li wiecie kto to ,to macie go ju¿ w gar¶ci... sprawa prosta do za³atwienia. Puk puk : kto tam? Moje zdanie w tym temacie : przedstawiæ gestykulacyjnie ¿e ¼le zrobi³- a zrobi³ celowo z 'nas' idiotów..

B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    e38 m52 + LPG
    Sk±d
    Jastrzêbie Zdrój
    Cytat Zamieszczone przez Jakub
    Je¶li wiecie kto to ,to macie go ju¿ w gar¶ci... sprawa prosta do za³atwienia. Puk puk : kto tam? Moje zdanie w tym temacie : przedstawiæ gestykulacyjnie ¿e ¼le zrobi³- a zrobi³ celowo z 'nas' idiotów..
    dobrze piszesz.. tyle, ¿e mam do go¶cia 250km.. chyba, ¿e zrobi siê jaki¶ spot w LUBINIE :P.. Póki co, chce odzyskaæ pieniazki swoje.. wiêc dzi¶ g³osze sprawe na allegro, a jutro ide na policje.. Wkurzy³ mnie koleszka dlatego szuka³em danych o nim.. i fot.. Pozdrawiam
    Bia³y

u¿ytkownik Awatar tomassi99
    Do³±czy³
    Oct 2009
    BMW
    e38
    Sk±d
    Bi³ystok
    Cytat Zamieszczone przez artas270
    Ja u go¶cia licytowa³em lampki w drewnie do e38.Jak siê aukcja zakoñczy³a i je wylicytowalem zero odzewu z strony tego go¶cia telefon te¿ milcza³.Napisa³em e mail bez odpowiedzi z jego strony.Przelewu ¿adnego mu nie wys³a³em bo co¶ przeczuwa³em ¿e to jaka¶ podpucha.Zadzwoni³ do mnie po 1.5tyg w sprawie tej licytacji wiêc mu podziekowa³em bo lampki ju¿ mia³em zamowione u kolegi Tirona.Ale z rozmowy go¶ciu nie protestowa³ ¿e ich nie wezme powiedzia³ ok i tyle,pyta³em go czemu mia³ telefon wy³±czony mówi³ ¿e mia³ piln± sprawe za granic± i to dlatego.
    A ja na lampki od niego czekam ponad 2 tygodnie. Dobrze ¿e p³atne przy odbiorze...

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •