Jakby co to mogę się podłączyć do ekipy, ale nie mam beemki... to głupio będę wyglądał, no chyba, że ktoś weźmie mnie na pasażera... :D
Jakby co to mogę się podłączyć do ekipy, ale nie mam beemki... to głupio będę wyglądał, no chyba, że ktoś weźmie mnie na pasażera... :D
Zapraszam :D Koledzy chętnie się z wami spotkam i wtedy możemy pojechać po kupione felgi :DZamieszczone przez PatricK
ex:
E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
E38 728iA Shadowline Individual
E53 X5 4,4i Sport Pack
Hehe :DZamieszczone przez e32maaaciek
Załóż spór na allegro i poczekaj na jego reakcję, oraz kogoś z administracji allegro.
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Złoż zawiadomienie do allegro a faceta pisemnie poinformuj ze prosisz o wysłanie 4sztuk felg lub że po nie przyjedziesz za wylicytowaną kwote. Z aukcji wnioskuje ze jest to cena za kpl. Jeżeli si enie zgodzi to napisz mu ze złosisz sprawe i skończy sie w sądzie - masz moim zdaniem wygrane. Pobaw sie - niech debile sie uczą!!! Pożądek musi byc a nie ze debile robą zament.
Pisz uprzejmie, bez grożenia itd itp
Jak tam sprawa z felgami coś do przodu?
właśnie sprawa nic... koleś nie chce oddać mi felg za zakupioną cenę... do allegro też pisałem, to napisali mi, że wylicytowana kwota to jest tak jakby podpisać umowę cywilno-prawną i każą rozważyć sprawę sądownie więc Panowie... co robić ?
Jak masz czas i pieniądze to zakładaj mu sprawę i już ;)
Zgadzam się. Nie ma co użerać się z tym baranem. Racja jest po Twojej stronie- pozostaje tylko sąd. Tylko nie daj sobie czasem wysłać tych felg pocztą- bo dostaniesz cegły. Only odbiór osobisty- taką opcję umożliwia sprzedający w opisie.Zamieszczone przez tuczi77
Z innej jednak strony- spotkałem się z podobnym zachowaniem na ebayu- jeśli sprzedający nie chce oddać towaru kupionego za niską cenę- to nic nie można zrobić. Najczęściej piszą, że im się garaż sfajczył (towar skradziono, uległ dewastacji poprzez plagi egipskie- * niepotrzebne skreślić).
Zazwyczaj finał sprawy wygląda tak- zgłoszenie do portalu i negatyw.
Pozdro
Spróbuj najpierw tutaj http://www.malydlug.pl
Łukasz
Oczko w głowie