witam.slyszalem to u goscia na zlocie naprawde niezle to daje.a w szoku bylem jak na zewnatrz juz nic nie bylo slychac.
witam.slyszalem to u goscia na zlocie naprawde niezle to daje.a w szoku bylem jak na zewnatrz juz nic nie bylo slychac.
Nie Ka¿da
Wystêpuj± 3 systemy audio w E38
Stanadrd
10 g³o¶ników ze wzmacniaczem
10 g³o¶ników + 4 suby + wzmacniacz z procesorem dsp
Pozdrowienia Dla Wyznawców Wiary W Niutonometra Wielkiego Czyli Wszystkich Traktorów (Diesli)
Dieslu, je¶li Cie wyprzedzam, to nie dlatego ¿e chce siê ¶cigaæ, ale dlatego ¿e ¶mierdzi !
dzieki.pozdrawiam
Ja mam wzmacniacz a mam tylko 8 g³o¶ników po 2 w ka¿dych drzwiach
to oznacza ¿e nie potrafisz liczyæ ;)
masz 6 z przodu i 4 z ty³u
z przodu masz po 3 g³o¶niki
Niskotonowy , ¦rednio Tonowy i Wysoko Tonowy
¶redni i wysoko tonowe s± obok siebie w jednej kratce ;)
Pozdrowienia Dla Wyznawców Wiary W Niutonometra Wielkiego Czyli Wszystkich Traktorów (Diesli)
Dieslu, je¶li Cie wyprzedzam, to nie dlatego ¿e chce siê ¶cigaæ, ale dlatego ¿e ¶mierdzi !
Liczyæ potrafiê tylko nigdy tego nie rozbiera³em a kratek jest ogólnie 8 dlatego my¶la³em ¿e jest 8 g³o¶ników
Witam,mam pytanie ja mam 10g³osników oprócz basu na tylnej pó³ce, czy jest du¿o kombinacji ¿eby do³ozyæ DSP zamiast zwyk³go wzmacniacza. Domy¶lam si¿e wi±zka musi byæ inna,i bas ty³ na pólkê poza tym co jeszcze potrzebne i czy jest kto¶ zdolny to ogarn±æ.
komando ja to bêdê æwiczy³ jak znajdê polkê dsp , jak zrobiê to powiem co i jak
Ok, to æwicz i daj znaka co i jak ;)
ogólnie nie chce mi siê zmieniaæ wi±zki , wiec do³o¿ê tylko 8 kabli do g³o¶ników do subów i przerobie wtyczki od wzmacniacza do procesora (jedna trzeba do³o¿yæ) jedyna wtyczkê i co¶ tam siê ró¿ni³o z we wtyczce do radia . nie chce mi siê rozbieraæ pól auta by zmieniæ wi±zkê wole tylko przy baga¿niku pod³ubaæ ;)