Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: E38 750iL 1999 Co robić!

Zaawansowany Użytkownik Awatar BRABUS
    BMW
    E32 735iL & Espace4 & K1200RS ;)
    sie mylisz, czasem mozna uchodzic dobre auto,w dobrej cenie, niemiec oddajac to auto, na kontrole trakcji i pewnie zawieszenie, zostawi w aso z dobre 3tys ojro, a Ty zrobisz to wszystko za 8k, do tego oplaty, i wyjdzie Cie ponad 20k. Co za tym idzie, bedziesz mial niezla 750, za niezle pieniadze i niekoniecznie gruz.
    Oczywiscie, zdarzaja sie wpadki, ale generalnie, nie ma co pisac ze tanie auto musi byc koniecznie zlomem, ja swoja kupilem dosc tanio, a jak sie okazuje, jest duzo lepsza niz niektore 2x DROZSZE egzemplarze na allegro ;)
    http://7er.pl/signaturepics/sigpic2642_1.gif

Vip Vip Awatar szczurek
    BMW
    e38 740d e39 525d e65 745i pędzlem malowana m5 sznicer gangsta stajl
    halllloooo 20 tysi??? robacz za ile wiktor sprzedaje . chcesz kupic takie cos i inwestować w nie wiadomo co tam jest nie tak. kazdy mysli ze za akcyzę zapłaci 500 zł . do tej ceny trzeba doliczyc jeszcze jedno 0 zeby miec tablice i dowód w rece . jeszcze do tego ubezpieczenie??? kupujac polskie auto masz to już za free . sory ale majac do wyboru to poobijace cos za 12700 + opłaty wolałbym za 17,5 białą perłe .
    zeby nie bylo nie namawiam , to tylko moje zdanie
    codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P

Zaawansowany Użytkownik Awatar robert1903
    BMW
    e38 740iA Alpina
    Nikt nie mówił że chce kupić to auto tylko taki temat zapodałem :)
    Co do auta Wiktora, jak jeszcze chwilkę poczeka to się dogadamy.

Doświadczony Użytkownik Awatar Supermen
    BMW
    e38 750iL
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda
    Wiecie co mi sie najbardziej podoba? Jak ktoś pokazuje auto w tym dziale,zawsze jest "blee" lub "nie opłaca się bo ma zagniot i coś tam pęknięte".Natomiast jak się rejestruje nowy użytkownik z e38 jest tylko "ohh i ahh" .

Coś w tym jest ;D Takie ciekawe zjawisko społeczne. Tylko ciekawe w którym przypadku można mówić o szczerości ;)

Cytat Zamieszczone przez robert1903
    http://otomoto.pl/bmw-750...-C16150644.html kolejna ciekawostka do obgadania. 2000 rok za 12 tyś :/
    Niech mi ktoś wytłumaczy. Dlaczego niektórym ciężko jest chociaż dywaniki wytrzepać żeby chlewu nie było. Takie auto zaraz by zyskało w oczach potencjalnego nabywcy jakby było czyste, odkurzone i ładne zdjęcia zrobione. W ten sposób to się nawet wody na pustyni nie sprzeda :?
    Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
    lecz jest celem samym w sobie.

https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/

Uprawnienia umieszczania postów