co to za felgi na 1 i 3 e38 na zdjêciu na naszym forum??? to 19 cali???? piekne sa moze ktos w fotoszopie wstawic te fele do mojego autka???
![]()
co to za felgi na 1 i 3 e38 na zdjêciu na naszym forum??? to 19 cali???? piekne sa moze ktos w fotoszopie wstawic te fele do mojego autka???
![]()
codziennie rano budzê siê piêkniejszy, ale dzisiaj to ju¿ przesadzi³em :P
to s± felgi od e65... :)
20 " individual
Do wyboru
http://allegro.pl/oryginal-bmw-indiv...3.html#gallery
do koloru
http://allegro.pl/oryginal-bmw-indiv...8.html#gallery
piêkny wzór
Pewno¶æ na ka¿dym kilometrze ...
piêkne . czarne juz mniej :) ale drogie i 20 cali . zim± moze sobie kupie , pewnie troche tañsze beda . juz odk³adam
ja bym swoich napewno nie zamieni³ na takie 20 " individual'e ;P
Jestem w trakcie szukania zak³adu który zajmie siê renowacja moich felg. Chcê je doprowadziæ do takiego wygl±du jak na widocznych fotach:)
![]()
20" na Polskie drogi ?
miêdzy 19 a 20 cali ma³a ró¿nica :) poza tym we wroclawiu wybudowali nam nowa obwodnicê :)))))))
Szczurek..pozalujesz...nie da rady jezdzic na takiej feldze we Wrocku.
Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."
Polecam 6XXXXXXX ulicy niestety nie pamietam 1.5 roku temu robi³em u nich felgi do e-39 (prostowanie + naprawa rantów + malowanie) i wysz³y ¶wietnie, jak nowe :)
edit : w³asnie wczyta³em siê w regulamin i zauwazy³em ¿e nie mo¿na podawaæ danych telefonicznych, jak co¶ to na priv wy¶lê :)
Ostatnio edytowane przez owned ; 27-01-2011 o 14:55 Powód: niezgodny z regulaminem
By³o : e34 525tds, e34 535, e36 318tds, e36 325, e39 520
Jest 7er e38 740iA
I niech tak pozostanie :707:
A czy takie felgi by³y z "kapslem" zakrywaj±ce ¶ruby?Ostatnio jak by³em w mechanika z E60 to sta³a X5 Individual i mia³a w³a¶nie ¶ruby zakryte i na deklu napis individual.
Individual to by³ na 100% bo takiego drewna,skóry czy koloru jeszcze nie widzia³em,na progach te¿ widnia³ napis to potwierdzaj±cy