M5 to M5,kultowe ręcznie składane auto,bez wątpienia wybrałbym tą wersję aniżeli 540i.Koszty serwisu?Kogo to obchodzi,chyba marzycieli,masz m5 (nawet stary model) stać cię na utrzymanie,jeśli nie kupujesz 518 lub 520,tyle na temat ;)
M5 to M5,kultowe ręcznie składane auto,bez wątpienia wybrałbym tą wersję aniżeli 540i.Koszty serwisu?Kogo to obchodzi,chyba marzycieli,masz m5 (nawet stary model) stać cię na utrzymanie,jeśli nie kupujesz 518 lub 520,tyle na temat ;)
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
Właścicielem e34 M5 można stać się już za 16.000 nie trzeba aż 50.000 do tego.
http://otomoto.pl/bmw-m5-3-6-l-C15834435.html
Auto ode mnie z osiedla :695:
Czarne e32 w benzynie!
Najbardziej mi się podoba "oelstand motor" :hihi:Zamieszczone przez sz4l0ny
kurde 32tys za ta 540 to już wolałbym dołożyć parę kafli i to http://tnij.org/iwlf sobie sprawić, bije na głowę wszystkie m-ki i 540stki i mowa tu o właściwościach jezdnych a nie o mocy pojemności i innych pierdołach a do tego jest po prostu piękana :D jedyna wada to serwisowanie :/
A to już Twoje zdanie ;) Ja np bym nie zamienił tak kultowego auta jak e34 540 6 gang czy M5 za żadne E39 (za m5 czy alpine też nie)
polać koledzeZamieszczone przez Dzuda
ta Alpina e39 moim zdaniem w ogóle nie wygląda 8/
Rozumiem że to wniosek po spojrzeniu na cenę w DE przeliczoną przez Mobile na złotówki?Zamieszczone przez Przemik
A myślałes ile by Cię wyszła ta Alpina na gotowo w PL? Bo ja twierdzę, że wylądowałbyś daleko od ceny omawianej E34.
Poza tym - argumentując w ten sposób - zawsze można powiedzieć "lepiej dołożyć kilka kafli i kupić E39 M5". Albo jeszcze (i jeszcze, i jeszcze...) kilka i Jeepa Grand Cherokee SRT-10.
Tylko gdzieś jest ten punkt, w którym NIE MOŻESZ JUŻ DOŁOŻYĆ KILKU KAFLI.
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
hahahahaahaha, mega zdjecie :what: :what:Zamieszczone przez Dzuda
Zabrakło komuś na TWS-a i sprzedaje M5???? ;D ;D ;D ;D :]
Alpina B10 czemu nie ale w wersji 4,6V8 lub 4,8V8 a nie byle 3,3 i potem jedziesz alpina i seryjne e-39 540i Ci włoi siara w pizduuuuuuuuu :what:
Ale i tak bardziej kultowe i piękniejsze jest E-34 m5
I tu mnie zraniłeś, zraniłeś na wskroś ... ;)Zamieszczone przez Zdzira 850I
08/1995 E38 730i Limousine M60