Ja go oglądałem ;-) bardzo mieszane uczucia we mnie wzbudził. Przede wszystkim coś klupało w silniku na wolnych obrotach ( podejrzewałem vanos mimo, że nigdy nie słyszałem go w 4.4), w rozmowie na gg z właścicielem, poinformował mnie, że po co robić vanosy za 4 tyś jak można cały silnik kupić w Częstochowie za 3500 zł :what: mimo tego problemu samochód świetnie rwał do przodu! Oglądałem go po godz 20 więc już w mroku... nie wiele mogę powiedzieć o lakierze itp, dostał w tył, mam nawet foto jak to wyglądało, lakiernik troche spierdzielił ale to pikuś, na drzwiach kierowcy z tego co pamietam jest potężny parch rdzy przy brzegu. Lekko oberwane plastiki foteli, coś tam z klapą (ale działała)! Razi trochę s-edc, że już robiony pól na pół... Zero dokumentacji! Byłem umówiony na dokładne prześwietlenie samochodu (w Opocznie?! u goscia z forum), szedłem spać z myślą, że rano kupię wymarzone 4.4! W nocy dostałem sms, że facet wyjeżdża bo ma problem firmowy na trasie i odwołał spotkanie ;] szkoda... cena mocno wędruje, ale gość konkretny, stała za 30, ja dawałem wstępnie 27, teraz juz poniżej 26... ciśnij ją na 24, jak dobra to i na vanosy w razie czego starczy.

p.s. stan skór w tym samochodzie jest wręcz nienormalny! Coś pięknego!!