Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: takie dwie e32 z malym przebiegiem.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    bylo e38 735i

takie dwie e32 z malym przebiegiem.

http://cgi.ebay.co.uk/1992-BMW-735-3...item5194840ddd

http://cgi.ebay.co.uk/CLASSIC-CAR-BM...item2a0ad25d9a

Co myslicie o zmianie e38 na e32?
    Trzeba do tego dojrzec :) ?
    Czy e32 jest "lepsze" ?
    Moze jakas nowa dyskusja na ten temat
    pozdrawiam

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    V8 V8 lalala
    Powiem, jak to było w moim przypadku.

Siódemka to generalnie, moje pierwsze BMW, gdyż chciałem duży i bezpieczny samochód, który przy okazji reprezentuje coś sobą ; )

Miałem dylemat pomiędzy E32, a E38 ostatecznie zakupiłem tą pierwszą, gdyż lubię klasyczne samochody i na drodze praktycznie w ogóle nie spotykałem tego modelu, zaś E38 praktycznie codziennie.

Zatem chcąc się wyróżnić postawiłem na E32, oczywiście chciałem E23 nawet bardziej, ale w tamtym okresie nie znalazłem żadnej sensownej..

Model E38, uważam za ostatnią prawdziwą "7mke" i myślę, że na pewno u mnie zagości w kolekcji, ale wpierw muszę wyszykować E32 ; )

ps: jeżeli mieszkasz w UK i masz możliwość zamienić się, za którąś z powyższych to będąc na Twoim miejscu zrobiłbym to bez wahania E32, w takim stanie jest jak na lekarstwo i takie modele będą tylko rosły na wartości, a E38 jeszcze trochę zostało ; )

Pozdrawiam

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK

Re: takie dwie e32 z malym przebiegiem.

Cytat Zamieszczone przez kamiltar
    http://cgi.ebay.co.uk/1992-BMW-735-3-4-AUTO-LEATHER-30-000-MILES-/350384033245?pt=Automobiles_UK&hash=item5194840ddd

http://cgi.ebay.co.uk/CLASSIC-CAR-BM...item2a0ad25d9a

Co myslicie o zmianie e38 na e32?
    Trzeba do tego dojrzec :) ?
    Czy e32 jest "lepsze" ?
    Moze jakas nowa dyskusja na ten temat
    pozdrawiam
    Ja powiem tak ,10 lat temu miałem e 32 750 iL ,butelkowa zieleń , nie zapomne tego auta do dziś ,klimat niezapomniany :)

Ponad 220 tys km zrobiłem e 38 i moge coś na temat tego modelu powiedzieć ,jak dla mnie najlepsze BMW jakie im wyszło :)

Gdyby porównywać e 32 do e 38 ,to widac duży przeskok technologiczny zwłaszcza w stylistyce , na korzyść e 38 wg mnie.
    Do tego dochodzi wiele udogodnień dla użytkownika ,od zwykłych spraw typu uchwyt na napoje czego w e 32 nie mam ,niby szczegól ,ale raczej ważny ,wiele by wymieniać :)

Nie wiem czy bym zamienił ,e 38 na e 32 ,lepiej mieć obydwie i jeżdzic i porównywać :)
    Gdybym miał wybierć między zajechanym e 38 ,a dobrym e 32 ,to oczywiście wybrałbym e 32 ,ale gdyby stały w takim samym stanie obydwie ,to chyba bym sie skłaniał do e 38 :)

Bierz co serce wskaże

Vip Vip Awatar Marecki7er
    BMW
    e32 740iA M62B44
    E38 wydaje mi się bardziej komfortowe, w końcu to nowszy model i wprowadzili wiele udogodnień i tu się chyba każdy zgodzi. Prawdą jest też, że rzeczywiście e32 to już nie codzienny widok i ładny klasyk.. a więc musisz wybrać między większym komfortem a klasycznym samochodem :)

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    najlepiej żebyś nie sprzedawał E38 i dokupił E32. wtedy będziesz podwójnie zadowolony.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    bylo e38 735i
    Cytat Zamieszczone przez rodzinabmw
    najlepiej żebyś nie sprzedawał E38 i dokupił E32. wtedy będziesz podwójnie zadowolony.

Idac tym tropem mialbym conajmniej 5 sztuk bmw :)

Troche mnie zle zrozumieliscie, niemam zamiaru w tej chwili zmieniac e38 na e32, ale jak widze takie fajne auta to chce sie nimi z Wami podzielic.

Moze kiedys kiedy bede mial miejsce na drugie auto to bedzie to e32, narazie jestem happy z e38.

Jak jezdzilem e32 to marzylem o e38. Wtedy prawie ich nie bylo widac.
    Teraz jest odwrotnie, mam e38 i mysle o e32.

Normalni ludzie niemaja takich problemow.
    :-/

Uprawnienia umieszczania postów