szkoda ;( Była taka ; 'amerykańska' . Przyszły nabytek też całkiem fajny , a nie myślałeś o 3.0 ?
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Biala to u mnie nr 1 :) Zaraz potem srebrna lub grafitowa.
Nie moge przestac myslec o tych 3er...
328i:
http://www.youtube.com/watch?v=nHgTl...el_video_title
335i:
http://www.youtube.com/watch?v=6F8UD...eature=related
W e92 w USA montowane sa tylko 3,0 z tym, ze w slabszej wersji oznaczone sa jako 328i i maja 230KM a w mocniejszej 335i dochodza 2 turbiny i moc rosnie do 300KM. Wersja 335i mnie odstrasza ze wzgledu na spora awaryjnosc silnika w szczegolnosci pomp paliwowych. 328i tez dobrze jezdzi ;)Zamieszczone przez Jakub
O to mi chodziło , jeśli są 3 litry to OKI ;) W białym kolorze to naprawdę będzie ogień ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
Miala byc e92... Pozniej myslalem nad e60 po lifcie... A w koncu pozostalem wierny moje drugiej ukochanej marce... Mitsubishi!!!;) I tak stalem sie posiadaczem terenowego Endeavora. Silnik V6 3,8l 231KM, automat, 2007 rok produkcji. Nasz poczciwy Lancer po 5 latach i 120tys przejechanych bezawaryjne kilometrow musial ustapic mlodszemu i wiekszemy bratu :) Oby spisal sie tak samo dobrze jak Lancerek;) Co do 7er i Endeavora to jednak dwa rozne swiaty. Porownywanie ich raczej nie ma sensu. Endeavor to typowa terenowka z mocnym silnikiem... BMW to dostojna limuzyna, ktora ma emanowac dookola blaskiem :). Moze pozniej wkleje kilka zdjec. Bo pewnie nikt z Was nie ma pojecia jak ten "wynalazek" wyglada. W USa w tej chwili to najwieksza terenowka jak sprzedaje Mitsubishi. Odrobine mniejsza od Montero czyli europejskiego Pajero. Kolor to perlowy bialy. pozdrawiam
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
Ehhh...przeczytałem cały wątek...i szkoda, że się rozstałeś z tą piękną E38...:(
Rozumiem USA to iny świat...i człowiek pewnie się tam zmienia...ale żeby zdradzić BMW...eh no masz u mnie minusa...:p
Mimo to życzę Ci zadowolenia z nowego zakupu...
Pozdro