Witam
Cóż tu dużo mówić...Jest piękna...Jedna z trzech najładniejszych na tym forum!
pozdr Dzuda
Witam
Cóż tu dużo mówić...Jest piękna...Jedna z trzech najładniejszych na tym forum!
pozdr Dzuda
Siemasz
pięknie utrzymana limuzyna
ps uwielbiam te kierunki :medit:
Pewność na każdym kilometrze ...
Witam:) Pięknę autko, sam mam chrapkę na coś takiego
Dzieki wszystkim za mile slowa :) Fajnie ze nie tylko mnie sie podoba moja 7er ;)
Możesz być pewien, że spotkasz tu wielu, którym podobają się 7er'y ;)Zamieszczone przez matraks
A jak wygląda "scena" siódemkowa w Chicago? Czytając fora odnoszę wrażenie, że w niektórych rejonach USA E38 należy do rzadkości...
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
no panowie piękny Titansilber:) ja mam tez ten kolorek i jeśli tylko wyjadę to tez ja wypucuje do tego stopnia:) Piękna siódemka!! tylko pogratulować!
Gdyby nie Niemce nikt z nas nie jeździłby w BEEMCE!!!
witam ladne autko
No wlasnie slabo jest tutaj z e38. W ciagu tygodnia to moze mijam na drodze 1-2 sztuki. W Chicago i okolicach i tak nie jest az tak zle ale faktycznie sa stany w ktorych e38 to prawdziwy rarytas ;) Chociazby Wisconnsin w ktorym mieszkalem jakis czas. Moze to wynika z tego ze ten rejen nalezy do dosc biednych na tle np. Illinois... Z modeli BMW najpopularniejsze sa e46 i e60. Jest ich pelno :P duzo jest tez e90.Zamieszczone przez michal_5000
zdjecia 7er po armagedonie snieznym ;)
widok od przodu :)
padalo bez przerwy cala dobe... do tego wiatr 90km/h. W sumie lezy ok 60 cm sniegu i nic a nic nie da sie ruszyc samochodem. Nawet terenowki stoja :)
Wiesz, pozazdrościć ;) autka i ogólnie USA ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)