Poka¿ wyniki od 1 do 4 z 4

W±tek: £añcuchy przeciw ¶niegowe :)

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Aldik
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    740xd f01
    Sk±d
    Katowice

£añcuchy przeciw ¶niegowe :)

Panowie, mieliscie jakie¶ do¶wiadczenia zwi±zane z ³añcuchami w E38, by³em tudzieñ w Szczyrku i troszke przysypa³o, na g³ownych drogach po za przejazdem do Wis³y przez góry na który sie otwarzylem dopiero jak przytopnia³o, to autko jaaako¶ dawa³o rade ale to chyba dziei moim umiejêtnosci± hehe :) ale zaparkowaæ albo wyjechaæ z jakiejs zaspy by³o gorzej. No i przysz³o mi do g³owy aby sobie sprawic jakie¶ ³añcuchy. No i pytanie jakie !?!?

u¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jul 2007
    BMW
    e38 czerwone
    Sk±d
    Bia³ytok
    zale¿y ile chcesz je¼dziæ na nich jak sporo to zainwestuj w jakie¶ konig-a czy innej dobrej firmy - ja osobi¶cie mogê siê zakopaæ tylko pod gara¿em albo pod blokiem i dlatego mam "£añcuch w sprayu" na wykopanie siê z zaspy starczy nawet na letnich oponach

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Aldik
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    740xd f01
    Sk±d
    Katowice
    Chce zainwestowaæ jak najmniej, o ³añcuchach za kilka set z³otych zapomnijmy... £añcuch w sprayu te¿ mnie nie przekonuje, bo chce poczuæ sie bezpieczniej na np takie wypady w góry i tyle. Z racji tego ¿e bêdzie to max raz w miesiacy + na pare dni ferie zimowe lub mo¿e jak kiedy¶ zasypie katowice to wiêcej urzywac ich nie bêdê...

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Prezes
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    E65 745i,E91,E39,E30
    Sk±d
    WPR
    Aldik,
    pamiêtaj tylko, ¿e na ³añcucha siê nie je¼dzi, ale doje¿d¿a... potrafi± mocno zniszczyæ oponê.
    pozdrawiam
    Prezes

Moja flota: •Czarna & •eMka & •Kalinka & •Malutka

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •