-
Do¶wiadczony U¿ytkownik
£añcuchy przeciw ¶niegowe :)
Panowie, mieliscie jakie¶ do¶wiadczenia zwi±zane z ³añcuchami w E38, by³em tudzieñ w Szczyrku i troszke przysypa³o, na g³ownych drogach po za przejazdem do Wis³y przez góry na który sie otwarzylem dopiero jak przytopnia³o, to autko jaaako¶ dawa³o rade ale to chyba dziei moim umiejêtnosci± hehe :) ale zaparkowaæ albo wyjechaæ z jakiejs zaspy by³o gorzej. No i przysz³o mi do g³owy aby sobie sprawic jakie¶ ³añcuchy. No i pytanie jakie !?!?
-
u¿ytkownik
zale¿y ile chcesz je¼dziæ na nich jak sporo to zainwestuj w jakie¶ konig-a czy innej dobrej firmy - ja osobi¶cie mogê siê zakopaæ tylko pod gara¿em albo pod blokiem i dlatego mam "£añcuch w sprayu" na wykopanie siê z zaspy starczy nawet na letnich oponach
-
Do¶wiadczony U¿ytkownik
Chce zainwestowaæ jak najmniej, o ³añcuchach za kilka set z³otych zapomnijmy... £añcuch w sprayu te¿ mnie nie przekonuje, bo chce poczuæ sie bezpieczniej na np takie wypady w góry i tyle. Z racji tego ¿e bêdzie to max raz w miesiacy + na pare dni ferie zimowe lub mo¿e jak kiedy¶ zasypie katowice to wiêcej urzywac ich nie bêdê...
-
Zaawansowany U¿ytkownik
Aldik,
pamiêtaj tylko, ¿e na ³añcucha siê nie je¼dzi, ale doje¿d¿a... potrafi± mocno zniszczyæ oponê.
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
- Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
- Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
- Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
-
Zasady na forum