-
Doświadczony Użytkownik
pięknie, mega wypas. Możesz zrobić szczegóły PW.
-
użytkownik
@ Sławomir - oceń prosze prace panów z Tych/Tychów bo mam zamiar też im oddać 7 do kąpieli :D
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
-
Zaawansowany Użytkownik
Można widzieć z czego składał się zabieg i ilewyniósł ? W okolicy mam Mr.Cleanera, ale trochę przesadzają z cenami.
-
Zaawansowany Użytkownik
Panowie z Tychów generalnie są mili i wygląda to sensownie, współpracują z Bawaria BMW Katowice i tam ich polecają jako ludzi od nakładania ochrony np. na nowe samochody. Zabieg kosztował 750zł i to była polerka zewnętrzna i w tym podobno woskowanie gratis. Oprócz samego lakieru robili chromy, opony czernili, felgi zabezpieczyli. U mnie było tak, że auto było malowane, a nie wyglądało jak nowe, teraz dopiero wygląda i jestem zadowolony zdecydowanie bardziej niż po lakierowaniu u Sikory w Mikołowie.
Więcej info będę mieć później, bo oddaje do nich trzy ze swoich beemek, także zobaczę potem jak wszystko wyjdzie, nie tylko sama polerka.
-
Vip
Vip
W Bielsku za kompletny detaling zewnętrzny 3 stopniowy+ selant +twardy wosk i wewnętrzny czyszczenie+ konserwacja skór welurów malowanie paru detali dałem 600zł z autem robili 2 dni
-
Zaawansowany Użytkownik
Witam piękna jest
-
Zaawansowany Użytkownik
Pomimo, ze nie jestem fanem zielonego to mi się podoba. Kolejny dowód na to ,ze car detailing poprawia wizerunek naszych starych aut.
-
Zaawansowany Użytkownik
Dopiero teraz zobaczyłem ten temat i jestem pod wrażeniem. Auto wygląda wspaniale, widać ile serca i pieniędzy zostało w nie włożone. Co do kwoty 40000 PLN, która została wymieniona kilka stron wcześniej to mogę potwierdzić, że zakup + naprawy u mnie też*już*praktycznie osiągnęły ten pułap. Ale warto.
-
Vip
Vip
Powinniście z Qubą razem sobie sesję zrobić:D.Mega się prezentuje.
-
Zaawansowany Użytkownik
śliczny egzemplarz
pozazdrościć
Uprawnienia umieszczania postów