Strona 9 z 26 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 259

Wątek: [e32] 750iL Highline

Początkujący Użytkownik Awatar korni8808
    BMW
    E32 740i
    Ile zawołali za lakierowanie w ASO?
    Jeśli to nie tajemnica handlowa

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Ja się zastanawiam co Ty tam malujesz ?Na zdjęciach nie było widać nawet jednego miejsca żeby klasyfikował się do malowania

Zaawansowany Użytkownik Awatar Sławomir
    BMW
    2x V12
    Cytat Zamieszczone przez korni8808 Zobacz posta
    Ile zawołali za lakierowanie w ASO?
    Jeśli to nie tajemnica handlowa
    Podobno 12tyś jest oficjalnie i tyle liczą jak to robione jest z ubezpieczenia. Mi policzyli 8tyś brutto za samo lakierowanie, do tego dojdą jeszcze poprawki blacharskie. Generalnie ugadałem się z nimi, że płacę 12tyś i robią na ile starczy, bo tam jeszcze będzie czyszczenie skór i elektryka. Poza tym uzupełniają braki w dodatkach, brakujące listwy, nowe uszczelki, kołki, znaczki, itp.

Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Ja się zastanawiam co Ty tam malujesz ?Na zdjęciach nie było widać nawet jednego miejsca żeby klasyfikował się do malowania
    Bo widzisz, zdjęcia są po to, aby pamiętać tylko te dobre chwile naszego życia :D Na "rozbieranej" fotce na stronie wcześniej można pod prawym tylnym światłem zauważyć brak gładkiego lakieru: wygląda jakby ktoś w domu młotkiem próbował wyrównać to miejsce po uderzeniu rogiem .

Tutaj są 3 kolejne fotki:
    http://img853.imageshack.us/slidesho...d=65639630.jpg
    1. Naprawione już wgniotki po orzechach czy cokolwiek na to auto spadało.
    2. Na przedniej mace milion odprysków od kamyczków, do tego ruda w miejscach niewidocznych z zewnątrz, na rogu maski.
    3. Próg też rudy, choć nie jest jakoś super źle, miałem już gorsze progi. No ale ma być idealnie.

Do tego duża ilość braków w klar laku (czy jak się to tam zwie) i rdza na progach drzwi.
    Ostatnio edytowane przez Sławomir ; 06-05-2011 o 10:05
    Podarunki od bezdomnego: E32 V12 + G12 V12

Zaawansowany Użytkownik Awatar NegroEG
    BMW
    E32
    Blog
    15
    no to ladnie wkladasz w e32 ;) ja moze w aso nie robie i dluzej mi to zejdzie ale mam nadzieje osiagnac taki sam efekt ;)

Początkujący Użytkownik Awatar korni8808
    BMW
    E32 740i
    Moja też idzie do malarzy, ale 12kpln to 3 razy tyle co zawołali, mam nadzieje że nic nie spie....ą.

Powodzenia w odmładzaniu klasyka :D

Zaawansowany Użytkownik Awatar luki730i
    BMW
    e32 730ia m30 1992-05
    rdza tak jak poprzedni lakiernik mowil i tak wyjdzie. utleniania nie oszukasz. jak sie zaczelo to juz bedzie isc. mozesz nawet na lustro wypolerowac a i tak rdza wyjdzie. to samo z aluminium.
    ale lepsze latanie nadwozia pelnego(to co na stale polaczone) niz wymiana elementow. aczkolwiek wszystko zalezy od zaawansowania rdzy.
    ta scianke z tylu to chyba lepiej akurat wymienic bo jak ogladalem zdjecia od poprzedniaka to chyba tam szpachla pekala ale na zywo nie widzialem.
    Ostatnio edytowane przez luki730i ; 10-05-2011 o 20:22

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E34 535i
    Ciesze się że auto trafiło w dobre ręce tak to znów jakiś nastolatek by jeździł i je dobił :)
    "Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem"

BMW
    2x V12
    No niestety, kiedy wartość auta spada do wartości rzędu paru tysięcy to się dzieciarnia rzuca na auto. Ale szkoda było by taki unikatowy egzemplarz złomować za parę lat, bo pewnie do tego by się sprowadziło. Swoją droga, to już 8 miesięcy od kiedy go kupiłem i nadal go nie mam u siebie ;P Ale już pomalowane, w poniedziałek jadę znów zobaczyć co tam u niego w ASO słychać, może jakieś foty porobię.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    740i E38
    witam ładna widać ze ze jest zadbana

BMW
    2x V12
    Nowy lakier już się błyszczy. Wycenili mi części jednorazowe, które wypadało by wymienić (listwy, zatrzaski, uszczelki) na 4tyś wstępnie. Powiedział mi koleś, że oczywiście mogą mi to na kleju te stare listwy przyczepić, ale nie poleca ;]

Uprawnienia umieszczania postów