Strona 7 z 26 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 259

Wątek: [e32] 750iL Highline

Początkujący Użytkownik
    BMW
    Będzie e32 V8 jest e39 530d and e34 525i
    Cytat Zamieszczone przez Sławomir Zobacz posta
    .

obniżyć ciśnienie o 0.5 bara dla 750tki.
    0.5 bara zgodzę się ale nie więcej. Ponieważ można w ten sposób uszkodzić czoło opony

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Swoją drogą wyczytałem, że oryginalnie są tylko 15" koła
    Oczywiście. 17" były tylko opcją jak każda inna ;)

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Też bym sobie poczytał taką instrukcję,szkoda tylko że ona jest po niemiecku a nie miałem nic nigdy związanego z tym językiem....

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Taką samą instrukcje mam u siebie, miły oryginalny dodatek!
    Czarne e32 w benzynie!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E34 535i
    Siemka

Ostatnio spotkałem typa który chciał nabyć to auto w 2006 roku, dowiedziałem się też ciekawych rzeczy co było robione z tym autem, jak chcesz wiedzieć więcej to daj znać na PW.

Gratuluje odświeżenia auta.
    "Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem"

Zaawansowany Użytkownik Awatar luki730i
    BMW
    e32 730ia m30 1992-05
    Witam wszystkich i przedstawiam moje e32 w wersji Highline ;)

Fotki jeszcze od poprzedniego właściciela, auto właśnie powoli doprowadzam do stanu używalności. Niestety jakiś debil wywalił z auta wszystko co wydawało mu się staromodne: telefony oraz zmieniarkę 10cd z radiem na pilota :( Generalnie zamierzam auto doprowadzić do stanu kolekcjonerskiego, żadnych cudów wianków typu LPG, skrzynia manual, przyciemnianie szyb, zmiana zawieszenia i felgi z 20lat młodszych modeli mnie nie interesują.

A poza tym mam jeszcze E36 318is z klatką na rajdy i E39 530D.
    juz wiem kto mi sprzed nosa sprzatnal :( ugadalem sie na 6 tylko nie pasowalo mi pojechac.
    Ojciec mial urodziny i wyjechalem z wrocka na weekend a w pracy zapieprz, zeby pojechac musialbym sie wogole z pracy zwolnic. :)
    ale i tak masz duzo roboty
    ja chcialem swoje m30 tam wsadzic a ty przynajmniej w oryginale pozostaniesz jesli podolasz.

zwlaszcza ze sprzedajacy mowil ze ktos ze slaska przyjezdza w sobote.
    (...)
    MOD: Gentlemani o pieniądzach nie rozmawiają, zwłaszcza na otwartym forum.
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 15-02-2011 o 18:29 Powód: Poprawiłem cytat żeby prawidłowo się wyświetlał ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Było 3 x 7 e 32 730m60 e38 730d m57 e65 735 n62
    Blog
    3
    Bardzo ładna 750 Highline to już w Niemczech jest ciężko spodkać tym bardziej cieszy ,ze jest kolejna w PL . W de w przyzwoitym stanie kosztują od 10.000eur w góre..

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E34 535i
    Cytat Zamieszczone przez luki730i Zobacz posta
    juz wiem kto mi sprzed nosa sprzatnal :( ugadalem sie na 6 tylko nie pasowalo mi pojechac.
    Ojciec mial urodziny i wyjechalem z wrocka na weekend a w pracy zapieprz, zeby pojechac musialbym sie wogole z pracy zwolnic. :)
    ale i tak masz duzo roboty
    ja chcialem swoje m30 tam wsadzic a ty przynajmniej w oryginale pozostaniesz jesli podolasz.

zwlaszcza ze sprzedajacy mowil ze ktos ze slaska przyjezdza w sobote.
    (...)
    MOD: Gentlemani o pieniądzach nie rozmawiają, zwłaszcza na otwartym forum.
    Zgadza się ale z tego co mnie pamięć nie zawodzi to rozmowa była taka: "Mi się nie spieszy, jak nikt się nie zgłosi po auto do dnia XXX, to przyjade. Doslowinie pare minut po twoim telefonie zadzwonił Sławek ze przyjezdza i to juz jutro rano.

Z tego co wiem ostatnio byl jakiś Highline czarny do kupienia chyba w plocku z tego co mam info od jednego z forumowiczow na 5er.pl

Pozdr
    "Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem"

Zaawansowany Użytkownik Awatar luki730i
    BMW
    e32 730ia m30 1992-05
    poprostu mialem weekend zajety, przyjechalbym w nastepny.
    ale szczerze to nie zaluje, kupilem inna tez dobrze wyposarzona, oczywiscie bez lodowki i stolikow.
    robie ja juz 1,5 mies. i juz prawie koniec. a tam skonczyl bym chyba we wrzesniu :)
    a po drugie w starym m30 cisn.ol zaczelo sie zazyc po ostrym bucie, plul bym sobie w twarz:)

Zaawansowany Użytkownik Awatar Sławomir
    BMW
    2x V12

Auto wróciło po miesiącu od kolejnego mechanika, speca od automatycznych skrzyń biegów. Renowacja skrzyni tanią rzeczą nie jest, ostatecznie udało mi się zapłacić 4600 gdyby kogoś ze śląska interesowało, a podobno koleś jest na tyle dobry, że z sąsiednich województw do niego przyjeżdżają. Jest na to pół roku gwarancji, także koleś pewny roboty swojej jest :)

W tej chwili mam aż 3 dni żeby się autem nacieszyć. Udało mi się nieźle ustawić cenowo z autoryzowanym warsztatem BMW i w ten piątek oddaje tam autko na lakierowanie całości oraz renowację skór. Proponowali mi obszycie na nowo skórami, ale wolałbym zachować skóry oryginalne jednak. Przy okazji rozebrania auta, mam nadzieję jeszcze kilka elektrycznych rzeczy mi naprawią.

Mam jednak nadzieje, że będzie to ostatnia poważna naprawa, a potem zostaną drobnostki.
    Podarunki od bezdomnego: E32 V12 + G12 V12

Uprawnienia umieszczania postów