I po co ta napinka ?Zamieszczone przez sz4l0ny
I po co ta napinka ?Zamieszczone przez sz4l0ny
"Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem"
Witam ładny LONGU ;)
~3x Black 7er e38~
~e38~
2010r - BMW 740iL (prod. 99r)
~EX e38~
2008r - BMW 728i (prod. 99r)
2007r - BMW 730i (prod. 94r)
Witam
Piękna sztuka
Dbaj
Pewność na każdym kilometrze ...
Witam :)
witam, ładny egz. gratuluje nabytku.
Właśnie wróciłem od mechanika, wstępna wycena napraw mechanicznych to ok 5-6tyś, zaliczkę właśnie zostawiłem. Swoją drogą mechanik konkretny, szef ma e23, główny mechanik co się zajmuje moim autem ma e24, a generalnie całe grono takich zapaleńców, więc o autko się nie obawiam.
Felgi są już wypiaskowane, powinni za niedługo pomalować, więc dostanę auto jak z fabryki ;) Niestety okazało się że prócz radia i telefonu brakuje jeszcze jakiegoś sterownika z Webasta, całe coś tam wycięte jest z tyłu przy nim. Z tego co zapamiętałem do wymiany poza płynami i filtrami, uszczelka pod klawiaturą, uszczelka ze skrzyni, komplet świec, kopułki, palce, przewody wysokiego napięcia, 1 wahacz przedni, jakieś drobne rzeczy przy zawieszeniu. Możliwe, że jeszcze elektryk mnie czeka, a potem na pewno już sprawy lakiernicze.
naprawde straszna sprawa z tymi telefonami jak ktoś mógł to zrobić ale ludzie są zdolni do takich zwyrodniałych czynów
Za telefonem nie tęsknie, natomiast dziury po nim są niefajne ;] A tym bardziej jak ktoś po wyjęciu telefonu wkłada do beżowej skóry jakąś ręcznie robioną czarną skórzaną zaślepkę ;]
Anyway, auto już ponad miesiąc u mechanika jest, czekam na jakieś części z ASO, koszty naprawy już przekroczyły koszt zakupu autka, a jeszcze mam elektrykę i malowanie. Jakkolwiek zadbane E32 to już egzemplarz na wymarciu, mało kogo stać na utrzymanie takiego auta w stanie idealnym, a jak kogoś stać to bierze E38...