To co, zobaczymy Cię w końcu w e32 na spocie?
To co, zobaczymy Cię w końcu w e32 na spocie?
Najbardziej oczekiwana prezentacja e32 na tym forum od lat :) Czekamy.
Opis na dole.
A więc po wielu miesiącach oczekiwań, w końcu auto wróciło z autoryzowanego serwisu BMW ;]
Niestety, moje obawy w trakcie naprawy zostały potwierdzone i tak naprawdę auto nie ma żadnych szans, żeby było gotowe w tym roku. Nie została zrobiona elektryka, bo nikt kto by się znał na e32 już nie żyje :D Tzn na poważnie, to tak starych aut nie robią po prostu, a dosyć ciężko schematy do tego auta dostać, ze względu na ogrom wyposażenia dodatkowego i różnych dziwnych wariantów.
W tej chwili czeka mnie:
1. Profesjonalne odnowienie skór, a nie tylko wyczyszczenie jak teraz.
2. OGROMNA ilość zabawy z elektryką - nie udało się np. podłączyć radia, bo się gryzie z komputerem, który również nie działa.
3. Nie wiem co ze skrzynią biegów, niby była w regeneracji, ale od czasu do czasu są problemy, nie wiem czy z winy elektryki czy czego.
4. Rolety są praktycznie do wyrzucenia, nie wiem co z tym zrobię, czy znajdę dobre i sprawne używki.
5. Nowy akumulator który mam podobno nie trzyma :/
Tak z ciekawostek dodam, że łącznie koszt zakupu auta oraz napraw przekroczył dzisiaj 40tyś :( Co najmniej jeszcze 10tyś pewnie wyjdzie. Także jakby ktoś kiedyś widział E32 w idealnym stanie za 30tyś to brać bez myślenia ;]
Jak nie zapomnę, to zrobię jeszcze zdjęcia detali różnych z zewnątrz. W środku na razie nic ciekawego, po prostu wyczyszczone.
Ładnie się prezentuje. Gratuluję wytrwałości.
E23 728 - E38 728 - E60 520d - E65 750i
Kurde, Sławek, ogrom prac robi wrażenie, ale... Kto tak pomalował zderzaki??? Jeśli ASO to urwałbym im głowę za to... 8/
Przód:
- listwa górna (ta na wysokości tablicy rejestracyjnej)
- listwa pomiędzy wlotami
Tył:
- listwa górna
- dół zderzaka
Wybacz, że zwracam na to uwagę ale mi to się zupełnie nie podoba. Tym bardziej nie ma nic wspólnego z ORYGINAŁEM do którego tak zawzięcie dążysz. Osobiście uważam, że szkoda byłoby żeby taka, w sumie błahostka, psuła efekt który kosztował sporo czasu i jeszcze więcej pieniędzy ;)
Kurcze tak patrze na te Twoje felgi, to chyba swoje odrestauruje i bd używać a keskiny sprzedam :) ładnie się prezentuje.