obawiam sie ze marcin1069 juz do nas nie zaglada
obawiam sie ze marcin1069 juz do nas nie zaglada
Dzięki 7ka pozdrawiam :(
Ramzes
286 PS
w manualu.
mam ten sam problem z przodem stoj za wysoko i coś z nim musze począć.
Ramzes
286 PS
w manualu.
Sebek jest od tych spraw ;) daj mu PWZamieszczone przez Ramzes
oki dzięki. :papa:Zamieszczone przez 7ka
Ramzes
286 PS
w manualu.
Nie wiem czy przy obniżeniu -50mm nie trzeba już wymieniać amorków, bo skraca się skok i nie pracują prawidłowo.
witam,panowie odnosnie obnizania to do 40mm mozna stosowac seryjne amorki powyzej 40mm powinny byc amory o krotszym skoku.
--------
powiem szczerze ze mysle o obnizeniu swojego "ZIBENA" sprezynami LOWTEC -50/30 cena na allegro to 800zl.
----------
witam.ja wlasnie rozpatruje opcje -50mm przod ale tyl chcialbym np -15 lub -20mm zeby wystapil efekt "klina" na allegro sa LOWTEC-a sprezyny -5- na -35 i nie wiem jak to wyjdzie z tylem czy nie siadzie bardziej i kolo nie wejdzie bardziej w nadkole. "ZIBEN" ma ten maly minus ze ma z przodu wyciete wysoko nadkole i generalnie moja loha stoi nizej z przodu na seryjnym zawiasie ale przez to nadkole zludzenie jest jakby rzod pial wyzej.i nie wiem jakiego zakupu dokonac,mysle tez o zestawie H&R -50 na -15 bo takowy zestaw tez jest. ja lubie tak juz tu kolega wczesniej pisal tzw szpare miedzy opona a nadkolem 1cm wtedy to ma wyglad.o omfort sie nie przejmuje poniewaz i tak ZIBEN bedzie komfortowy to jest masa,wymiary itd.mialem kiedys astre na glebie tam to nie bylo komfortu ale 7em to inna bajka.jak zrobie jakis zakup to zaraz wam o tym napisze........paka Remi. :D
REMMY
To może najpierw obniż sam przód i zobaczysz jak wyjdzie. Tył można zawsze dołożyć. Poza tym z wyminą sprężyn z tyłu jest sporo więcej zabawy niż z przodem więc jak Ci nie podpasuje to będziesz musiał potem jeszcze raz z tyłem sie bawić ;)
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
ja mam u siebie te H&R - 50mm jak ktos chce to moze zobaczyc w moim pierwszym poscie przedstaw sie ! tam sa zdjecia
witam ja rowniez mysle o obnizeniu 7my -50 ale tyl chcialbym -15/20mm orientujecie sie jakie to sa koszta takich np: H&R-ow?
REMMY