tak juz jest..kazda 750i jest nizsza..
tak juz jest..kazda 750i jest nizsza..
To sobie kupie od 750i bo mam akurat do wziecia :mrgreen:
to jest nawet dobre rozwiazanie z tymi sprezynami od 750, mozna zalozyc tylko na przod i delikatna gleba jest praktycznie bez utraty komfortu... a czy te sprezyny nie sa twardsze? bo 750 jakby nie patrzec ma przod znacznie ciezszy, szczegolnie w porownaniu do 728 czy 730d
Nie wydaje mi sie - zeby 728 - 735 lub 740 siedziala nizej na sprezynach od 750 - wydaje mi sie ze ma to zwiazek z waga silnika - lecz moge sie mylic![]()
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Trzeba bedzie sprawdzic , w innych beemkach np model 5 ze sptrezynami Mtechnika zakladane do zwyklej wersji obnizaly normalnie wiec moze i w 750 tez
moim zdaniem nie moze byc tak ze silnik jest ciezszy wiec samochod nizej siedzi - jesli silnik jest ciezszy do tego stopnia, to musza byc twardsze sprezyny, bo w przeciwnym razie po wjechaniu w wieksza dziure mialbys takie dobicie zawiechy, ze chyba bys zeby z dywanikow zbieral :-)
Marcin ...3 atmosfery to lekko za duzo..przy 18" 2.0 lub2,2 przod,tyl 2,3 lub 2,8..
sorry za moja lekarska dokladnosc.. ;-)
hmmm,...a ja mam na slupku drzwi napisane tak jak podalem..3,2 to strasznie duzo..ale moze 730d ma tak a 740d ma inaczej. ;-)
No faktycznie duzo u mnie nie bylo nigdzie przy zadnym rozmiarze wiecej chyba niz 2,3 :mrgreen: :mrgreen:
Na moich aktualnych balonach 235x60x16 mam przod 2,1 a tyl 2,3 ...
:mrgreen: :mrgreen:
http://www.mobile.de/SIDJkrgre0Fnosk...1111263106023&
jak wam sie podoba taka gleba? ale musi chodzic po zakretach tym tds'em :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-P