Witajcie,
interesują mnie felgi 18" BBS RC na przyszły sezon. Lekko będę miał obniżone auto i chciałbym zobaczyć jakieś fotki na innych autach jak to wygląda więc jakbyście coś mogli podesłać to byłoby miło.
Jak oceniacie to?
Witajcie,
interesują mnie felgi 18" BBS RC na przyszły sezon. Lekko będę miał obniżone auto i chciałbym zobaczyć jakieś fotki na innych autach jak to wygląda więc jakbyście coś mogli podesłać to byłoby miło.
Jak oceniacie to?
...And on the 7th day God created the... 7er...
Tuczi niedługo powinien mieć takie zdjęcia;p Ogólnie felgi bardzo ładne, oczywiście z polerowanym rantem. W rozmiarze 18 ciężko dostać ale jest efekt jest naprawdę za.......:)
no właśnie nie łatwo ale znajomek chce pozbyć się swoich i tak czaję się na nie. tylko spolerować rancik i byłoby chyba miodzio :) no cóż szukam dalej fotek :)
...And on the 7th day God created the... 7er...
Tuczi fotki zapoda na wiosnę bo ma kilka planów związanych z autem więc na niego przez zimę nie licz ;) Chyba że się nie spieszysz...
lekka gleba tzn jaka to jest?
Obecny!
Miałem 17" ale zakochałem się w 18" :) Moim zdaniem najładniejsze z klasycznych felg do E32. I obojętnie czy 17" czy 18" i tak są piękne :]
Tu masz fotki na 18"
http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndik...W_Modelle.html
Moim też :]Zamieszczone przez tuczi77
ps tą "podlinkowaną" sztuką jaram się po raz kolejny
Pewność na każdym kilometrze ...
Też uwielbiam te fele szczególnie w starszych modelach bmw typu e24,e28,e23,e32 itpZamieszczone przez sennapowieka
Też planuje sprzedać swoje bbs rc 17 i kupić 18
ale najpierw dokończę kilka innych rzeczy w e30 ;)
Jest e32 7xx,E30 325i 24v swap na e30 335i :) i sprzedane :(
świetne koło do e32, jedno z lepszych z tych osiągalnych..
e32 v8 manual