Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 20

W±tek: Spot sponta Gdynia Skwerek 19.09.2010

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar max
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    E38 730D
    Sk±d
    pomorze

Spot sponta Gdynia Skwerek 19.09.2010

Witam.
    Jak w temacie ... po kilku podej¶ciach w koñcu uda³o siê spontanicznie spociæ ;)
    Nawet w wiêkszym gronie ni¿ do tej pory :)
    Tak wiêc dziêki tym co byli z szybk± reakcje , bo has³o da³em ok 14-tej a spot by³ ok 17 tej :)
    W sumie to ja mia³em najdalej ale dziêki Kristo ¿e te¿ pokona³e¶ kawa³ drogi przybywaj±c wraz z Arl± a¿ z Elbl±ga ! :)

Casi jak zawsze nie trzeba by³o dwa razy mówiæ , nigdy nie zawiod³a :)

Wisior, który w pierwszej chwili odpisa³, ¿e nie tym razem..., po moim tel ju¿ nie stawia³ oporów bo weidzia³ ¿e liczê na jego obecno¶æ :) Przyby³ wraz z ma³¿onk± :)

Artur równie¿ by³ na tak i stawi³ sie znowu na tych ³adnych 20-kach bbs-ach i razi³ na po oczach :)

¡cki mimo i¿ jego auto chwilowo ma awarie dojecha³ do nas z koleg± , by³ to jego pierwsze spotkanie z nami wiec tym bardziej cieszê sie ¿e w koñcu i ¿e nasze grono siê powiêksza :) Acki jest równie¿ dyrektorem-naczelnikiem klubu ¿e bym nie sk³ama³ www.bmwdrivers.pl sory jak co¶ sknoci³em bo piszê z g³owy nie maj±c wizytówki przed sob± :) Mieli¶my jeszcze jechaæ go¶cinnie na spota ich klubu ale kobietkom ju¿ by³o zimno i pó¼no wiêc nastepnym razem ;) Tak czy siak mi³o by³o poznaæ i oby czê¶ciej by³o mo¿na sie spotykaæ w wiêkszym gronie .

Fury zaparkowali¶my na parkingu za centrum Gemini bo skwerek by³ zamkniêty z uwagi na koncert na którym zreszt± na koniec poszli¶my zobaczyæ . Polskie reggae :) Na dodatek trafi³em na mój ulubiony kawa³ek reggae radio :) Tym bardziej by³o mi³o .
    Wcze¶niej ww centrum poszli¶my na susi :) by³em g³odny i bardzo lubiê :)
    Tam byli¶my z Arturem i Wisiorem plus ww osoby towarzysz±ce :)
    Tam te¿ dobijali do Nas pozostali .
    Na susi da³ sie skusiæ Kristo z Arl± , by³ to ich debiut :) Mówili ¿e ok :)
    Skosztowa³ równie¿ Wisior i jemu smakowa³o na 100% mia³ reakcje podobn± do mojej jak jad³em pierwszy raz :)

Kristo ma foto relacje to mam nadzieje ¿e wklei :)

Nie dotar³ do nas Supermen :( mimo ¿e prosi³ ¿e bym pozdrowi³ Wszystkich my¶le ¿e da³ D...Y bo tak rzadko siê widujemy ¿e móg³ przy niedzieli ruszyæ swoj± szanown± i dojechaæ , my te¿ mieli¶my daleko !!!

Sumuj±c dziêki Wam za spotkanie i do nastêpnego mi³ego :)

Proszê fotografów o fotorelacje ! ;)

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2009
    BMW
    ...
    Sk±d
    ...
    Cytat Zamieszczone przez max
    móg³ przy niedzieli ruszyæ swoj± szanown± i dojechaæ , my te¿ mieli¶my daleko !!!
    Tu wcale nie chodzi o odleg³o¶æ... Jak dla mnie to spot móg³by byæ nawet w Berlinie z wami zawsze chêtnie siê spotkamy ;) Na ten czas niestety ¿ycie osobiste i pewne kwestie z nim zwi±zane nie pozwalaj± nam w u³amkach sekund rzucaæ wszystkiego i ruszaæ przed siebie. Na spoty zawsze jeste¶my chêtni, je¿eli wiadomo o nich chocia¿by dzieñ wcze¶niej.

A teraz trochê niemi³ych s³ów :(
    Szkoda, ¿e jak ju¿ jest jaki¶ spot to w ¶rodku tygodnia jak wiêkszo¶æ pracuje do 17-18, b±d¼ teraz jak ju¿ masz wolne weekendy i nagle znajdujesz czas na spotkania i organizowanie spotów. Jak ju¿ pisa³am wy¿ej niektórzy niestety nie mog± nagle wszystkiego rzuciæ i jechaæ na ³eb na szyjê bo komu¶ siê nagle o czym¶ przypomnia³o. Dopóki nie zapanuje ³ad to przypuszczam, ¿e wszystkie spoty bêd± w³a¶nie tak wygl±daæ. Czyli "spontanicznie".

Na koniec gor±ce pozdrowienia dla wszystkich uczestników, którzy na pewno siê ¶wietnie bawili ;) co zapewne udokumentuj± fotki Kristo :D

Vip Vip Awatar wisior
    Do³±czy³
    Aug 2008
    BMW
    BMW E61 525ia
    Sk±d
    Gdañsk
    my¶le ¿e w³a¶nie taka jest idea " spontan spotów " , czyli tu teraz zaraz , nastêpny spot postaramy sie zorganizowaæ z 2 tygodniowym wyprzedzeniem specjalnie dla kole¿anki Lilka :D , co do samego spotu jak zwykle by³o ¶wietnie , Max dobrze wiesz ¿e Tobie siê nie odmawia , nastêpnym razem poprawie siê i wedle zasady muwisz i masz , Arla czekamy na fotki ...............

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar max
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    E38 730D
    Sk±d
    pomorze
    Lilka w rozmowie z Supermenem nie by³o nic ¿e macie co¶ do roboty i ¿e nie mo¿ecie bo to bym zrozumia³ . Z uwagi na to ¿e jeste¶my doro¶li i ka¿dy ma jakie¶ zajêcia nawet w weekendy i nie potrafiê siê na sztywno umówiæ dla tego s± spontany :) Lepiej tak ni¿ wcale . Mo¿e nastêpnym razem uda siê Wam dojechaæ . Uprzedzam, ¿e raczej bêdzie to niedzielny spontan :) :P

Wisior dobrze mówisz :) Arla czekamy na fotorelacje :)

Witam,witam...No to trochê poczekacie na fotki od Kristo :shock:

Kristo ma foto relacje to mam nadzieje ¿e wklei :)
    Cytat Zamieszczone przez Lilka
    Na koniec gor±ce pozdrowienia dla wszystkich uczestników, którzy na pewno siê ¶wietnie bawili ;) co zapewne udokumentuj± fotki Kristo :D
    Cytat Zamieszczone przez wisior
    .... Arla czekamy na fotki ...............
    Noo ,ju¿ lepiej ;D .Fotki postaram sie wstawiæ jutro.Niestety ma³o ich robilismy w lokalu a na zewn±trz jakie¶ takie rozmydlone wysz³y.Cierpliwo¶ci.Jutro wracam ze szkolenia i biorê siê za wrzucanie fotek-spotek
    Acha ,pomêczcie Casi o fotki.Te¿ przecie¿ robi³a ;)

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2009
    BMW
    e32 750i e30 324td
    Sk±d
    Gdañsk
    Dzieki za mile spotkanie i do nastêpnego.

Acki jest równie¿ dyrektorem-naczelnikiem klubu

raczej zwyklym klubowiczem :) ale spoko :P
    Ekipa BMW DRIVERS POMORZE
    Aktualnie : 750 e32 89' m70b50
    Bylo: 316 e36 95' m43b16
    e32 750
    TANIE NOCLEGI W GDAÑSKU

No to fotki ze spontanu-spotu s±. Marnie wysz³y robione w porcie.Co¶ tam jednak wstawiê dla upamiêtnienia chwili.

wstrz±¶niêty nie zmieszany Awatar WojtekD
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    e38 728 iA
    Sk±d
    Warszawa
    Blog
    11
    Super :)
    Gra muzyka

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    E23/E38/E65
    Sk±d
    DZG
    Blog
    1
    Gratuluje spotkania w milym towarzystwie.

Cale lato wybieralem sie na wybrzeze, niestety nic z tego nie wyszlo.

Ale jeszcze nic straconego .... ;)

Pozdrawiam

Sebek

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar dorka
    Do³±czy³
    Jun 2010
    BMW
    E32 750i
    Sk±d
    KATOWICE
    arla ,super spocik widze a zdjêcia s± dobre nie narzekaj :d
    Nanosekunda: czas jaki up³ywa miêdzy zmian± ¶wiat³a na zielone, a w¶ciek³ym zatr±bieniem na ciebie przez kierowcê z ty³u.

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •