Witam.
Jak w temacie ... po kilku podej¶ciach w koñcu uda³o siê spontanicznie spociæ ;)
Nawet w wiêkszym gronie ni¿ do tej pory :)
Tak wiêc dziêki tym co byli z szybk± reakcje , bo has³o da³em ok 14-tej a spot by³ ok 17 tej :)
W sumie to ja mia³em najdalej ale dziêki Kristo ¿e te¿ pokona³e¶ kawa³ drogi przybywaj±c wraz z Arl± a¿ z Elbl±ga ! :)
Casi jak zawsze nie trzeba by³o dwa razy mówiæ , nigdy nie zawiod³a :)
Wisior, który w pierwszej chwili odpisa³, ¿e nie tym razem..., po moim tel ju¿ nie stawia³ oporów bo weidzia³ ¿e liczê na jego obecno¶æ :) Przyby³ wraz z ma³¿onk± :)
Artur równie¿ by³ na tak i stawi³ sie znowu na tych ³adnych 20-kach bbs-ach i razi³ na po oczach :)
¡cki mimo i¿ jego auto chwilowo ma awarie dojecha³ do nas z koleg± , by³ to jego pierwsze spotkanie z nami wiec tym bardziej cieszê sie ¿e w koñcu i ¿e nasze grono siê powiêksza :) Acki jest równie¿ dyrektorem-naczelnikiem klubu ¿e bym nie sk³ama³ www.bmwdrivers.pl sory jak co¶ sknoci³em bo piszê z g³owy nie maj±c wizytówki przed sob± :) Mieli¶my jeszcze jechaæ go¶cinnie na spota ich klubu ale kobietkom ju¿ by³o zimno i pó¼no wiêc nastepnym razem ;) Tak czy siak mi³o by³o poznaæ i oby czê¶ciej by³o mo¿na sie spotykaæ w wiêkszym gronie .
Fury zaparkowali¶my na parkingu za centrum Gemini bo skwerek by³ zamkniêty z uwagi na koncert na którym zreszt± na koniec poszli¶my zobaczyæ . Polskie reggae :) Na dodatek trafi³em na mój ulubiony kawa³ek reggae radio :) Tym bardziej by³o mi³o .
Wcze¶niej ww centrum poszli¶my na susi :) by³em g³odny i bardzo lubiê :)
Tam byli¶my z Arturem i Wisiorem plus ww osoby towarzysz±ce :)
Tam te¿ dobijali do Nas pozostali .
Na susi da³ sie skusiæ Kristo z Arl± , by³ to ich debiut :) Mówili ¿e ok :)
Skosztowa³ równie¿ Wisior i jemu smakowa³o na 100% mia³ reakcje podobn± do mojej jak jad³em pierwszy raz :)
Kristo ma foto relacje to mam nadzieje ¿e wklei :)
Nie dotar³ do nas Supermen :( mimo ¿e prosi³ ¿e bym pozdrowi³ Wszystkich my¶le ¿e da³ D...Y bo tak rzadko siê widujemy ¿e móg³ przy niedzieli ruszyæ swoj± szanown± i dojechaæ , my te¿ mieli¶my daleko !!!
Sumuj±c dziêki Wam za spotkanie i do nastêpnego mi³ego :)
Proszê fotografów o fotorelacje ! ;)

Odpowiedz z cytatem
:shock: