Oj tak :D ;DZamieszczone przez ADASIO
.
Oj tak :D ;DZamieszczone przez ADASIO
.
joe to , to nie było tak sprawa wyglądała nastepująco :hah: i ogólnie ciiiiiiiii :x :hah:
ADASIO ale musisz przyznac mój strzał na końiec w maske był ekstra choc nie celowałam tam :d tylko niżej :d a i ADASIO do opony marsz :d
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
Dzięki :)) Adasio, wybacz mi !!!!
Pozdrawiam, Przemos
Zapomniałam Adam z Izą również dziękuja za mile spędzenie czasu :d .
Piszą sie na nasteony raz . Obiecał juz nie strzelac do mamuńci :d będzie grzeczny :d Tylko nie powtarzajcie tego co tutaj napisałam :d
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
HA HA HA spoko na nastepnym spotkaniu pijemy razem - zabiore kierowniczke :hihi:Zamieszczone przez PrzemoS
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
... no i tak ma być !! :))Zamieszczone przez ADASIO
Pozdrawiam, Przemos
Dzięki wszystkim za razem spędzonego wystrzałowego :505: spota, była super zabawa :) Adasio mam nadzieję że umiesz siedzieć ;D I przepraszam wszystkich, że musieliście na mnie czekać.
BMW 7 FOREVER
Cars are my drugs.
Naprawdę super zabawa, co spot to lepiej i oby tak dalej.
No dorka, to teraz wiem kto mi na koniec między oczy przydzwoniłZamieszczone przez dorka
Obyś następnym razem była w przeciwnej drużynie ;D ;D ;D
siedzieć się da ale boleć troche boli - ale i tak warto byłoZamieszczone przez Dawid86
![]()
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
lockbud to nie byłam ja :d w ostatnim starciu egzekucyjnym ja ADASIOWi niestety trafiłam w maskę ale celowałam niżej :d
Po za tym i tak byłeś w wrogiej ekipie :d A wogóle to macie szczescie że byłam dekoncentrowana kinder kombinezonem :d coś dorce dyndało i wielce przeszkadzało ,więc moje cele wachały się różnie :d