hmm jestem prawie pewien że to albo przeciwmgielne albo od tablicy, nawet składniam się ku tablicy bo jak nie miałem w ogóle żarówek to były 2 takie jak ten, a jak założyłem żarówki to został jeden....
I to nie wymyśliłem sobie z palca, tylko sprawdzałem komunikaty z instrukcją obsługi :P (dlatego myślę że to światła, bo podobny komunikat był w instrukcji i pisało coś o światłach tył, mam instrukcję PL )
Jest cośtam licht prufen chyba czy jakoś tak

Przednie światła też działają, ale przeciwmgielne jest potłuczone (ale świeci)....wątpię żeby to było to

ale jutro sprawdzę i napiszę co i jak (albo fotkę strzelę) :P

Co do naprawy to mam te dzikie poradniki z neta, ale nie mam ochoty się za to zabierać ;]
Zresztą nawet na klimatroniku mam problem z pixelami to 2x więcej roboty... ;(

Aha co do zegarów to zadam jeszcze szybciutkie pytanie, tam w tym kompie jest jakaś żarówka?? Bo ten panel gdzie są kilometry, temp. itp. to w ogóle go u mnie nie widać, tylko w nocy jak są zgaszone światła (jak zapalę to w ogóle znika).

Po prostu świeci ale baaaaaardzo słabo, podzczas jazdy nie ma szans na zobaczenie co tam jest, i przez to ie widzę ile kilometrów dziennie robię.
Ten od przeglądów okresowych w ogóle nie świeci :(

@edit
dobra popatrzyłem trochę na allegro...czyli ja tam już w ogóle pikseli nie mam, eh