Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: INDYVIDUAL - co to oznacza?

Doświadczony Użytkownik Awatar Supermen
    BMW
    e38 750iL
    Cytat Zamieszczone przez Lary
    Może moje pytanie jest śmieszne ale zastanawiam się co oznacza INDYVIDUAL w wersji E38. Jak można sprawdzić czy dane auto jest właśnie takiej wersji? Z góry dziękuje za wyjaśnienia.

No a jak myślisz co może oznaczać? ;D Indywidualizm. Począwszy od koloru nadwozia, wnętrza, po wyposażenie mocno odbiegające od standardowego. A czasami nawet stworzonego pod czyjąś zachciankę.
    Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
    lecz jest celem samym w sobie.

https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/

Zaawansowany Użytkownik Awatar Sławomir
    BMW
    2x V12
    Z tego co się orientuje, są 2 rodzaje individuala. W normalnym cenniku BMW poza opcjami zwykłymi są opcje individual, która po prostu są ze 2 razy droższe niż zwykłe. Ale wg mnie to taki udawany individual. Prawdziwy individual to specjalne życzenie klienta, żeby np. malować auto na kolor w ogóle niedostępny dla danego modelu, np. z innego modelu BMW, albo, co w ogóle jest czadem, zażyczyć sobie zrobienie listw ozdobnych z drzewa które rośnie nam pod domem. Fajne też widziałem opcje typu pikowane siedzenia :)

Nie napalałbym się jednak samym napisem individual, bo np. moja dziewczyna ma E36 Individual: jest to naprawdę bieda version (compact 316i, bez klimy, skór, itp), a jedyne co ma to specjalny turkusowy lakier (chyba atlantis blue), który w byle Hondzie można mieć bez dopłaty.
    Podarunki od bezdomnego: E32 V12 + G12 V12

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Posiadanie "zwykłego" BMW z gadżetami z poza listy seryjnego wyposażenia - czyli wyposażeniem indywidualnym jest fajne.
    Posiadanie BMW z linii Indyvidual jest z pewnością jeszcze fajniejsze.

E36 pewnie nie każdego może zachwycać, zwłaszcza jeśli ma się obycie z BMW.

Kolega miał 328iT Indyvidual, drugi 325i MK Motorsport - tym pojazdom dobrych dodatków odmówić nie można, podobnie jak 328i Coupe Indyvidual które widziałbym na usługach u siebie
    :6:57:
    Czarne e32 w benzynie!

Uprawnienia umieszczania postów