Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: Białystok

użytkownik Awatar tomassi99
    BMW
    e38
    Danek 25 tradycyjnie pewnie będzie z kompem więc raczej nie będzie potrzebny. Mimo to dzięki za propozycję.

Początkujący Użytkownik Awatar tadeo750i
    BMW
    EX E38 750i :(
    Tym razem postaram się nie opuścić spotkania ;-)
    1. Tomassi99
    2. Pablo_k3
    3. Wrobelxx
    4. Neuf z żoną
    5. Wojteke_32
    6. Danek25
    7. Tadeo750i

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    1. Tomassi99
    2. Pablo_k3
    3. Wrobelxx
    4. Neuf z żoną
    5. Wojteke_32
    6. Danek25
    7. Tadeo750i
    8. Krzywy191

BMW
    e38
    Kolejny spot pasjonatów serią 7 w Białymstoku przeszedł do historii. Dziękuję wszystkim przybyłym za uczestnictwo i stworzenie świetnej atmosfery. Stałe grono uczestników jak zwykle niezawodne. Z niecierpliwością czekam na fotorelacje (Pablo_k3, Neuf). Pablo_k3 - mam nadzieję że pierwszy spot się podobał i będziesz teraz regularnie do nas przyjeżdżał.

Pytanie do GTW: co się dzieje z waszym Przedstawicielem Regionalnym na Podlasie?

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E32 730i m30, E38 740i m62tu
    Możecie liczyć na moją obecność;) Spocik pierwsza klasa. Pozdrawiam wszystkich uczestników;) Fotki wstawie na dniach.

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Impreza zacna i na dniach wrzucę fotki jak tylko je ogarnę :)
    Ostatnio edytowane przez Greg38 ; 17-01-2011 o 00:26

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    735 M62TUB35
    No to panowie ogarniajcie, wszyscy czekamy. Spot jak najbardziej ok, oby częściej i w takim gronie.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 4.4 iL
    W czym jest PROBLEM ?

Jaką masz do mnie sprawę słucham w czym mogę tobie pomóc - tomassi99

tomassi99
    Pytanie do GTW: co się dzieje z waszym Przedstawicielem Regionalnym na Podlasie?[/quote]

Po co pytać GTW . Ciężko do mnie zadzwonić lub napisać na PW

Skoro na razie nie mam jak przyjechać na spot to chyba nie problem .

Jeśli już to PR WSPOMAGA a nie ORGANIZUJE .

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e 38 730i
    koledzy wrzucajcie foty!! neuf mozesz pominac zdjecia moich 22 calowych felg ;D a co do spotu, aby czesciej i w jeszcze wiekszym gronie,choc i tak troche nas bylo. do nastepnego

BMW
    e38
    Cytat Zamieszczone przez MARCINEK7
    W czym jest PROBLEM ?

Jaką masz do mnie sprawę słucham w czym mogę tobie pomóc - tomassi99

tomassi99
    Pytanie do GTW: co się dzieje z waszym Przedstawicielem Regionalnym na Podlasie?
    Po co pytać GTW . Ciężko do mnie zadzwonić lub napisać na PW

Skoro na razie nie mam jak przyjechać na spot to chyba nie problem .

Jeśli już to PR WSPOMAGA a nie ORGANIZUJE .[/quote]

Pytanie było skierowane do GTW (a raczej Grupie mającej To W d....e) no ale skoro już się odezwałeś...

Równie dobrze mogłeś mi to wysłać na PW - żeby takie sytuacje wyjaśniać bez osób trzecich. Po drugie od długiego czasu nie masz jak przyjechać na spoty (jak sam przyznajesz), więc uważam że nie w pełni jesteś w stanie sprawować funkcje PRa.
    Co do dzwonienia to nie odbierasz telefonów. Neuf próbował dzwonić do Ciebie również w sprawie forum. Nie wiem czy w pełni zapoznałeś się z obowiązkami Przedstawiciela Regionalnego a więc zacytuję Pana Sebka z małym komentarzem z mojej strony:

Zakres działania przedstawicieli regionalnych 7er.pl:

- Reprezentuje klub 7.er w swoim regionie; - brak uczestnictwa w spotach, brak zainteresowania co na nich się dzieje, nie wypowiadanie się w tematach odnośnie spotów, ten temat dalej jest w spotkaniach planowanych a nie w archiwum także jest burdel panowie)
    - Pomaga nowym użytkownikom forum; (nowi użytkownicy Ciebie nie znają więc jak możesz im pomóc?)
    - Przedstawia propozycje zmian zaproponowane przez użytkowników;(Na spotach poruszamy wiele tematów i propozycji ale nie ma nikogo kto przekazał by to wyżej)
    - Reprezentuje użytkowników swojego regionu w gronie PRteam;(W tej kwestii się nie wypowiem bo nie znam tematów jakie tam poruszacie)
    - Wspomaga organizację wspólnych wyjazdów na zloty/spoty ;(Ile osób z naszego województwa zjawiło się na oficjalnym zlocie 7er?)
    - Wspomaga organizację spotów w swoim regionie; (o uczestnictwie nie mówię ale należało by chociaż zapytać czy przypadkiem czegoś nam nie trzeba skoro organizujemy większe spotkanie)
    - Przedstawia kandydatury do grupy VIP zgodnie z Regulaminem Forum; (Nie znasz aktywnych użytkowników z naszego regionu dlatego nikt nie trafia do grona VIP)
    - Prowadzi dystrybucję naklejek klubowych / gadżetów klubowych w swoim regionie. (Nie wiesz co się dzieje z naklejkami na spotach, nie zadbałeś o ramki tablic, itp.)

Nie będę dalej wypowiadał się w tej kwestii. Pokazałem Ci w czym ja widzę problem i tyle z mojej strony, więc nie sil się z odpowiedzią. Teraz z niecierpliwością czekam na ostrzeżenie od GmTWd.

Jeszcze jedno - stawiaj znaki zapytania bo czasami się zastanawiałem które to pytanie a które stwierdzenie.

Pozdrawiam, tomassi99.

Uprawnienia umieszczania postów