no cóż prawdziwe disco polo, że tacy ludzie jeżdżą 7<lol2> ;D
no cóż prawdziwe disco polo, że tacy ludzie jeżdżą 7<lol2> ;D
Marcin19
piękny ten batmobil e34, pewnie bym i kupił gdyby nie fakt, że odchodzi folia od blachy pod nogami kierowcy, co pewnie świadczy o dużym przelocie(przebiegu). ;)
Disco Polo proszę w to niemieszać! :D Ja czasem słucham DP w swojej 7mce i jedyny tuning jaki jej wprowadziłem to kryształki i felgiZamieszczone przez Marcin19
Znam gościa z tego e 32 m power ,nawet widziałem jak ten silnik uruchamiali ,to ten sam co ma części do BMW w Bytomiu. Wygląda pod maską fajnie ,ale o końcówkach tłumików mówiłem mu od razu ,że to nie o to chodzi :) ale własciciel decyduje jakie ma :)
Kilka razy widziałem to pudło na naszej drodze....kur ... ale powiem wam,że nawet staruszki wytykaly paluchami wraka i smiały się :)Zamieszczone przez ups00
740 e38 NA CZĘŚCI...czas na zmiany :D
Siedlce Koledzy, Siedlce :)Zamieszczone przez Cinek
witam
7er jak juz to tylko w ori modyfikacjach a nie takie cos wlasciciela to nie powiem jaka kara boska powinna spotkac pozdrawiam![]()
MIGL@NC
Koleś sie chyba rozpędził i pomylil e38 z jakąś calibra :P Tak oszpeconej 7 to chyba jeszcze nie widziałem :hah: Najlepsze są te "metalowe" dywaniki:D