Ehhh..dlaczego ...dlaczego ludzie robią takie straszne rzeczy?? Z drugiej strony zastanawia mnie czym się kierują właściele tych sprofanowanych dzieł sztuki..
Ehhh..dlaczego ...dlaczego ludzie robią takie straszne rzeczy?? Z drugiej strony zastanawia mnie czym się kierują właściele tych sprofanowanych dzieł sztuki..
Święta tuż tuż gość już ubrał choinkę :D Masakra :o
BMW 7 FOREVER
Cars are my drugs.
Takie M7 e32 lepsze?
http://allegro.pl/bmw-e32-m7-m-power...282062638.html
Czarne e32 w benzynie!
Napewno lepsze tylko przesadził z wydechem :)Zamieszczone przez sz4l0ny
BMW 7 FOREVER
Cars are my drugs.
Jakim to trzeba być tępym debilem, żeby coś takiego zrobić. Właściciel pewnie niedawno skończył zaocznie szkołę podstawową...
I co z tego ze Warszawa ?? jak to na 110 % jakis wieśniak co za chlebem do Stolycy przybył.Zamieszczone przez Szyszon
"Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem"
To musi być jakaś prowokacja z tym e38,pewnie ktoś z klubu mercedesa jaja sobie robi :) .Niewierzę,że człowiek o zdrowych zmysłach zrobiłby coś takiego z autem :).W e32 fajny silnik i nic pozatym![]()
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
Masakra ;D To jest prze wiocha :hah: TEDE by na nim suchej nitki nie zostawił :hihi:
M POWER;)
A kto to jest TEDE :hah:Zamieszczone przez M POWER;)
"Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem"
To M7 jest w calkiem niezlym stanie ;)Zamieszczone przez sz4l0ny
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!