Zamieszczone przez
krzywy191

Zamieszczone przez
ELVIS
Super fotorelacja ,super robota ,gratulacje !!!!!
ja bym zalał Mobil 1 5W50 :)
a ja nie bo glosno pracuje silnik BMW na takim oleju, ja bym zalal Valvoline syn power 5w40 lub Neste city standard 5w40 a nie jakies tam mobile...... jest facet co jezdzi po polsce busem i kupuje puste baniaki castrola i mobila i placi 8zl za pusty!!! zajezdzal tez domnie, jak otworzysz nowy olej orginalny np castrol edge to on tak ladnie pachnie, nawet powiem ze wanilia czy cos w tym stylu, a olej tz z "importu" co czesto sprzedaja na allegro "wali" takim przepalem, hipolem, niewiem jak to nazwac.....
> Ja Ci powiem Ymil ,ze zrobiłem e 38 juz 230 tys ,może z 5 razy zalewałem Castrola 10W 60 i mi go silnik brał i była zasyfiony w środku ,a po Mobilu jest czysćiutki i mi go połowe mniej bierze,więc nigdy więcej Castrola.
Na temat Valvoline sie nie wypowiem bo miałem go w e 30 10 lat temu :) a z 14 late temu zalewałem do e 28 M 20 Mobila full syntetyka i przy regulacji zawórow silnik był jak nowy w środku :)
Mobila kupuje w hurtowni od kolegi ,więc nikt sie nie bawi w jakies kupowanie baniek :)