wczoraj idę do auta by uszczelki silikonem smarnąć i zastałem na aucie rysę na połowę długości zrobioną kluczem... obok mnie stoi złote e21 i ten sam przypadek...
wczoraj idę do auta by uszczelki silikonem smarnąć i zastałem na aucie rysę na połowę długości zrobioną kluczem... obok mnie stoi złote e21 i ten sam przypadek...
siemanko furka ok jeśli to ten gość od złotej e21 odpowiada za tą rysę to mu odpowiedz tym samym albo??? to już na priv.![]()
Najważniejsze jet aby mieć 100% frajdy, frajdy z jazdy jaką daje BMW 7 Piotr Laskowski:p
ten od złotej był poszkodowany jak ja... jakiemuś debilowi się nudziło i postanowił zaznaczyć sobie bawarki i weź tu dbaj o samochód.
ot taka sobie ryska...
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio edytowane przez PrzemozzE32 ; 19-01-2012 o 21:59
takie tam wrzucam że coś się dzieje przy aucie :) ogólnie to chwilowo nie podoba mi się i jak wiadomo docelowe koło jest inne (auto ufajdane i zdjęcia z tel.)
kóło mnie się podoba bardzo![]()
Najważniejsze jet aby mieć 100% frajdy, frajdy z jazdy jaką daje BMW 7 Piotr Laskowski:p
A mi ani kolo ani tylne lampy...ale to ma się właścicielowi podobać...a za taką rysę to zabiłbym chyba gnoja...
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
lampy wsadzę niedługo znowu czerwone tylko blendę upoluje :) a te lampy tylko kupiłem dlatego bo policja do czerwonych kierunków ciągle się przyczepiała... myślę że po ponad dwóch latach im przeszło :)