Szaleństwo, ale zacnie wyglądające
Tarcze hamulcowe wyglądają komicznie...
nie wiem dlaczego, ale biały kolor nie przekonuje mnie, do rangi takiego auta, taka fura ma być -> czarna! :o felga jak felga, jak jest zbyt ladna to ukradna :D:D. w polsce nie sprawdzi sie zestaw 24'' :D bo bedzie jajko :(( a szkoda
NOW: BMW 730Ld 07' / Audi A5 QUATTRO 2.0TFSI 11'
EX: Volvo V50 2.4d SPORT 07' / Volvo S60 R 08'
Myślę że to tylko stereotyp że się połamią itd.Ja miałem 300C na 22' i żadnych problemów(mógłbym powiedzieć że nie bał bym się założyć większych)
Jak dla mnie przekocur. Jedyny minus że zderzaki itp. nie standard (nie lubie tych ospojlerowań alpiny, schnitzera i innych)
Ja bym powiedział, że żałośnie :]Zamieszczone przez Dzuda
Według mnie przegięli źle to wygląda mogli dać 23" byłoby lepiej!
I to Schinitzer... kto dał buraków do takiej firmy, przeciętny polski g****arz tuningujący golfa wie, że felga i tarcza hamulcowa muszą być proporcjonalne.
A ta przednia dokładka wygląda jak z Tesco ;D jakieś g***o przyklejone na klej szklarski do progu to komplet z zestawu. W życiu to nie jest oryginalny tuning Schinitzera a jak jest to jest mi ich po prostu żal. Mi to śmierdzi chińczykami ;D
MOD: Ariel, wiemy że jesteś kontrowersyjny i bez używania takich słów. Pohamuj się nieco.
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Myślę że romiar jest ok na niedzielę :)
Wzór natomiast jest zaj******e pasujący ale nie do takiego BUMERA !!!
A ten ac sznycel to tak bardziej pod tede podchodzi ... ;D
M POWER;)
kozacka jest :)
przekozackie jak dla mnie
dla mnie kolor bomba . te dokładki słabe fela ok i brak tablicy na przednim zderzaku absolutnie ok :) w koncu to usa
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P