wszystko pieknie beti ma (stare) nowe serce zapier...a jak wsciekla. tylko jest kilka rzeczy ktore musze jeszcze zrobic np wymienic zamki w masce, prawy xenon swieci jak mu sie chce jak zgasnie wylaczam i wlaczam swiatla i jest na jakis czas ok puzniej to samo (wiec musze to tez zrobic) lecimy dalej strzalka od temperatury jest za czerwonym polem przewody sa miekkie jak kaczuszka wiec teraz nie patrze na temperature bo nawet gdy jest zimny silnik pokazuje to samo. no i na koniec wyjezdzam sobie wczoraj na ulice pusta trasa wiec mysle sobie troche przycisne bo bardzo dawno nie jezdzilem moim skarbem i teraz najlepsze przy ostrym przyspieszaniu cos tlucze mi pod samochodem tak jakby miedzy przednimi fotelami moze troszeczke dalej pod tylna kanapa dzieje sie to jak zatrzymam samochod wylacze silnik a puzniej odpale smoka i dam mu w piz.e. teraz sie zastanawiam czy to jest cos ze skrzynia czy most jest do wymiany. ciezko mi zlokalizowac to bicie. jak ktos wie co jest z wskaznikiem temperatury i z tluczenim pod samochodem to niech mi pomoze bo juz sam nie wiem co jest. z gory dziekuje. no w koncu zaakleje dziure w zbiorniku victorem (SEBEK DZIEKI ZA POMOC WISZE CI DUZE ZIMNE PIWKO)