Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 21

W±tek: Pytanie odno¶nie intensywnego mycia lamp

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    e38 730D r00
    Sk±d
    kalisz

Pytanie odno¶nie intensywnego mycia lamp

Moje pytanie moze byc glupie ale naprawde nie wiem jak sie wlacza to mycie intensywne lam przednich moze mi podpowiecie sorrki za takie pytanie ale od tyg jestem posiadaczem 7er
    moje bmw to 1999r po lifcie 730d

Vip Vip
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    ex 740iA '97, e46 320d '03, e61 535d '06, e46 320d '04, teraz e61 535d '04 Stage 3
    Sk±d
    £ód¼
    Tak jak masz uruchamianie spryskiwaczy szyby przedniej- do siebie, to jest te¿ przycisk skierowany w stronê kierownicy i to w³a¶nie jest intensywne mycie.
    Pozdrawiam

krzyniuq, pomiesza³e¶ dwa pojêcia. Intensywne mycie to dodatkowy zbiorniczek, a spryskiwacze lamp to dodatkowa pompka w zbiorniku zasadniczym. Spryskiwacze lamp w³±cza siê tak jak spryskiwacze szyby, poci±gaj±c do siebie d¼wigniê wycieraczek. W³±czaj± siê one co kilka poci±gniêæ d¼wigni (nie za ka¿dym razem). Intensywne mycie w³±cza siê przyciskiem na manetce wycieraczek (oznaczony liter± "S").

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    e38 730D r00
    Sk±d
    kalisz
    Dzieki wielkie Sylwekk za podpowiedz

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2009
    BMW
    740i M62
    Sk±d
    Warszawa
    Mycie lamp w³±cza siê gdy w³±czamy mycie intensywne i dodatkowo za pi±tym razem mycia szyby przedniej.

Pozdrawiam

Cytat Zamieszczone przez Marcin_BMW
    Mycie lamp w³±cza siê gdy w³±czamy mycie intensywne i dodatkowo za pi±tym razem mycia szyby przedniej.

Pozdrawiam
    Nieprawda
    Intensywne mycie nie ma nic wspólnego z lampami. No chyba ¿e siê myle :)

“Nadsterowno¶æ wzbudza strach w pasa¿erach. Podsterowno¶æ - w kierowcy”

Cytat Zamieszczone przez sylwekk
    krzyniuq, pomiesza³e¶ dwa pojêcia. Intensywne mycie to dodatkowy zbiorniczek, a spryskiwacze lamp to dodatkowa pompka w zbiorniku zasadniczym. Spryskiwacze lamp w³±cza siê tak jak spryskiwacze szyby, poci±gaj±c do siebie d¼wigniê wycieraczek. W³±czaj± siê one co kilka poci±gniêæ d¼wigni (nie za ka¿dym razem). Intensywne mycie w³±cza siê przyciskiem na manetce wycieraczek (oznaczony liter± "S").
    I jako uzupe³nienie dodam, ¿e czas pobierania p³ynu ze zbiornika intensywnego mycia jest wprost zale¿ny od czasu przytrzymania w³±cznika "S".

Cytat Zamieszczone przez ROBERTO
    Nieprawda
    Intensywne mycie nie ma nic wspólnego z lampami. No chyba ¿e siê myle :)
    Intensywne mycie zawsze wyzwala wycieraczki i standardowy spryskiwacz, dlatego niezale¿nie, czy u¿yjemy klawisza "S" czy standardowego sposobu, od czasu do czasu w³±czy siê mycie lamp (warunek - ¶wiat³a musz± by w³±czone).

7ka
    Go¶æ
    Cytat Zamieszczone przez sylwekk
    (warunek - musz± by w³±czone)
    lampy??

Poprawi³em.

7ka
    Go¶æ
    to by tlumaczylo wieczne napelnianie tego zbiornika,... ostatnio nie wylaczam swiatel a i lubie miec czysta szybe.. a wiec juz wszystko jasne :D

swoja droga te spryskiwacze swiatel mega fajnie wyglada jak sie wlaczaja :D

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •