-
Zaawansowany Użytkownik
dalej nikt nie wie co to może być. niekiedy jak mi zgasna swiatła i zapale wlacze długie(ona zawsze działają) zapalana sie swiatła ponownie
-
Leszek VIP
Vip
Witam
Z samego wyglądu zewnętrznego LKM ,nikt Ci nic nie powie,ściąg obudowę ,daj fotki,
A po za tym który przekaźnik wyciągałeś ,bo jeśli ten brakujący na fotkach to zonk
po za tym numer przekaźnika nie pasi ,końcówka jest 052,napisz jakiej firmy masz LKM
-
Zaawansowany Użytkownik
siudema, co mam sciagnąć?? ten przekaznik co wyjalem to 3ci od lewej w dolnym rzędzie sprawdzałem ten sam przekaznik (tj wymontowałem z tego samego moejsca u dzudy 7er) i ma inny przekażnik o takim nr co w linku co wyzej podaliscie
-
Vip
Vip
U mnie te bezpieczniki całkiem inaczej wyglądają...tzn więcej ich jest
-
Zaawansowany Użytkownik
Dzuda, bo masz choćby nawet Klime servotronic ITP może i dlatego. nawet jak przyglądalem sie skrzynce w V8 to jest zupełnie inna niż u mnie czy u ciebie
-
Vip
Vip
Jak się spotkamy to możemy coś poprzekładać jeszcze i się zobaczy
-
Zaawansowany Użytkownik
Dzuda, jeszcze sie okaże że klima jakaś sie włączy. Bo jaja są z tymi swiatlami a dziś Xenon przyszedł i aż żal by nie chodził.
-
Zaawansowany Użytkownik
naprawione :) luty puscily w tym LKM czy jakos tak w tym duzym przekazniku problem z glowy teraz zapala sie kiedy tylko chce. ale teraz tez zapala sie blad swiatel tj spalona zarówka bezpiecznik lub obwod ale wole to niz ich calkowity brak ;p
-
Vip
Vip
Błąd pewnie wyskakuje z racji założonego xenon-u
-
Zaawansowany Użytkownik
Dzuda, ale dopiero teraz tak sie zaczelo wczesniej było OK ale teraz wiem przynajmniej ze swiatla zapliłem musze to jakos ogarnać popatrze jutro może cos wymysle
Uprawnienia umieszczania postów