Dokładnie,Hemi to nie żaden amerykański producent silników :) tylko silnik wyposażony w półkuliste komory spalania.
Dokładnie,Hemi to nie żaden amerykański producent silników :) tylko silnik wyposażony w półkuliste komory spalania.
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
Niestety określenia HEMI nie można używać w odniesieniu do silników innych marek – to zastrzeżona nazwa V8 Chryslera.
Polecam całość tekstu na ten temat jest tam i o BMW :)
HEMI
Dreams from Dreams - 7er...
Jednostek europejskich z hemisferyczną komora spalania jest dużo, mam i ja :690:Zamieszczone przez marek1132
A odnośnie wersji Schnitzer w e32:
http://moto.allegro.pl/bmw-730i-schn...275064845.html
Zalety:
- optik pakiet z wszystkimi sygnaturami ACS
- felgi z tłoczonymi sygnaturami ACS (co każe uznawać je za "geniun'y")
Wady:
- krakowskie taxi
- gaz mieszalnikowy w dolocie
Czarne e32 w benzynie!
Zamieszczone przez sz4l0ny
Muszę powiedzieć jako raczej przeciwnik tuningu że ta E32 jest bardzo ładna. Poza tą płetwą kierownicą i nie ori dywanikami. Wyczyścić wnętrze bo coś syf jest i autko super.
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
WitamZamieszczone przez sz4l0ny
Jak dla mnie ,i co zresztą pokazują fotki,wnętrze jest nie udolnie pozlepiane ,takiej kichy dawno nie widziałem,nawet pasy bezp. różne , że nie wspomnę o reszcie ,,AC,, dokładkach
Cudów we wnętrzu po taryfie nie należy się spodziewać.Zamieszczone przez siudema
Spasowanie pakietu ACS nawet jeśli jest słabe, to nadal jest to oryginalny ACS i reszty dopowiadać nie muszę.
Obecnego właściciela nie znam. Za czasów kiedy to auto było w rękach znajomych, miało też oryginalną kierownicę Schnitzer. Nie uchowała się jak widać.
No i cytowałeś kolege powyżej, to nie były moje słowa - przeczytaj wypowiedź wyżej Siudema.
Czarne e32 w benzynie!
zgadza się cytowałem Supermena ,a wyszło na ciebie :)Zamieszczone przez sz4l0ny